Ziua de azi nu este despre cât de scump e mărțișorul, ci despre cât înseamnă gestul de a-l dărui. Azi este despre bărbații care le oferă femeilor pe care le iubesc mărțișoare pentru suflet. 

                                  Poate că uneori ne pierdem totuși în detalii. Am văzut atâția oameni căzuți în febra cumpărăturilor. Dacă nu e culoarea destul de frumoasă, dacă broșa nu e destul de elegantă, dacă nu îi va plăcea, dacă și iar dacă. Într-adevăr, cu toții apreciem frumosul și ne plac gesturile care conțin bun gust, dar hai să nu exagerăm totuși. Cineva care poate aprecia un gest drăguț va fi mulțumit oricum. Cineva care nu poate aprecia nimic, va găsi întotdeauna un defect sau ceva de comentat. 

                                  Ziua de azi nu este despre cât de scump e mărțișorul, ci despre cât înseamnă gestul de a-l dărui. Azi este despre bărbații care le oferă femeilor pe care le iubesc mărțișoare pentru suflet. Sunt atâtea femei care s-au bucurat nespus de mult pentru un buchețel de ghiocei și altele care nu s-au mulțumit cu buchete mari de trandafiri. Nu cred că e important ce oferi, cât de scump e sau de ce firmă e produs atâta vreme cât pui dragoste, atâtea vreme cât ești iubit. 

                                  Azi, bărbații adevărați vor găsi o cale să îți pună un mărțișor și în suflet. Ceilalți vor spune că ești veșnic nemulțumită. Azi, femeile cu suflet frumos vor simți emoția din fiecare gest și vor fi recunoscătoare. Celelalte se vor mulțumi să spună că nu sunt apreciate destul.

                                  Până la urmă, prima zi a primăverii e despre noi începuturi alături, poate, de oameni mai vechi, dar pe care îi iubim și mai mult. Nu e despre câți bani investești în mărțișoare și cadouri. Darurile mărunte pot oferi bucurii mari, mai ales când sunt făcute din suflet pentru suflet. La fel cum darurile mari nu pot oferi nici măcar bucurii mici. 

                                  O primăvară frumoasă plină de noi începuturi și mai frumoase vă doresc!

 

 

 

 

 

Foto: Pablo Heimplatz

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts