Zâmbeşte-mi !

                                        ,,…Zâmbeşte-mi ca să ştiu dacă mă minţi ! Tu ai acel mod minunat de a zâmbi. Mă priveşti în ochi şi îmi zâmbeşti şi din priviri. Dacă nu te poţi uita în ochii mei înseamnă că mă minţi.

                                       Zâmbeşte-mi ca să-mi dau seama dacă eşti fericită cu adevărat sau doar te prefaci! Ştii cât de bine am ajuns să te cunosc şi mai ştii că numai eu îţi pot citi tristeţea din zâmbete.

                                      Zâmbeşte-mi ca să  te pot iubi mai mult! Fiecare surâs de-al tău mă apropie şi mai mult de tine. Mă atrage. Mă cheamă. Mă îndeamnă să te iubesc. Zâmbetele tale mă îndeamnă să le gust.

                                       Zâmbeşte-mi dacă vrei să chemi soarele atunci când stă să plouă pentru că numai ele îmi pot însenina zilele ploioase din viaţă !

                                      Zâmbeşte-mi ca să ştiu că trăiesc. Că e real. Că nu e totul numai un vis care îşi numără deja ultimele clipe…

                                      Asta să-i spui. Asta să-i aminteşti în fiecare zi a fiecărei luni din fiecare an al restului vieţii ei. Poate toată bărbăţia care zace în tine nu te lasă să îi spui cât de importantă este pentru tine în fiecare zi. Tu vrei să pari dur când de fapt tânjeşti după zâmbetele ei dulci. Deşi, dacă mă întrebi pe mine, mai bărbat e acela care nu se sfieşte să fie cu desăvârşire sincer cu femeia de lângă el. Să iubeşti nu înseamnă că nu mai eşti bărbat, ci din contră.

                                     Spune-i cât o apreciezi, cât este de frumoasă, cât de fericit te face chiar şi simpla ei prezenţă. Spune-i că atunci când se află în braţele tale nu îţi mai trebuie nimic altceva. Roag-o să-ţi zâmbească…

                                     Dar nu… Mulţi dintre cei care spun ce simt, de fapt nu simt şi o fac doar de dragul de a vorbi, iar cei care simt cu adevărat se tem să dea grai celor ce trăiesc în adâncul sufletului. Încurcată lume… Încurcaţi oameni… Dracu’ ştie ce s-o mai alege…

                                     Mai vreau o sticlă !…”

Foto: We Heart It

4277d58e5166a8cf9745d2bfa40c2ae3

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. gogu 01st martie 2016 at 00:42 -

   Ia-ti un barbat care te iubeste!

   Reply

  Leave a Reply