-Vrei să mă uiţi. De ce? -De tot!

                                           -Vrei să mă uiţi. De ce?
                                           -De tot!

                                           Vreau să te uit ca să pot iubi din nou şi ca să îmi pot redescoperi liniştea sufletească. Tu ştii ce simte un om atunci când nu poate uita pe cineva? Simte că se luptă cu el însuşi şi e conştient de cât de neputincios este. Să încerci să uiţi înseamnă să îţi fie dor şi să te doară faptul că, deşi sufletul îţi vrea un anumit om lângă tine, nu mai ai nevoie de el şi mai ales nu mai ai nevoie de tot răul pe care ţi-l oferă prezenţa sa. Să vrei să uiţi, să uiţi de tot, te doare… Nu renegi pe nimeni din viaţa ta pentru cât de bine îţi poate fi lângă el decât dacă, scuză-mă, eşti destul de prost încât să nu îl apreciezi.

                                           Ciudat e că la final tot cel care a greşit cel mai mult se întreabă ,,De ce?”. De ce vrei să pleci? De ce să nu mai încercăm încă o dată? De ce să nu îmi oferi o ultimă şansă? De ce să mă uiţi dacă ştim amândoi că mă iubeşti? Uite aşa, pur şi simplu, de tot. Să pleci de tot. Să nu mai încerci din cauza a tot ce a fost şi a dus aici. Din aceleaşi motive să nu mai oferi o ultimă şansă, a mia şansa. Să uiţi de tot, sperând că uitând vor trece acele răni adânci din suflet.

                                           De ce să uiţi dacă iubeşti? Păi de ce să răneşti dacă iubeşti? Oricare ţi-ar fi răspunsul cred că oricum nu ar mai avea rost să îl dai. Ai înţeles acum?

                                           Şi da, vreau să uit. Vreau să te uit. Vreau să merg mai departe şi am să merg mai departe oricum ar fi şi oricum m-aş simţi. Îmi pare rău că nu voi reuşi să te uit definitiv niciodată. Nu pot uita un om care mi-a oferit amintiri, atât frumoase, cât şi regretabile. Nu pot. Dar am să încerc.

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply