Vreau să-mi fii răul necesar pentru a fi fericită!

                                           Vreau să fii tu acela care mă trezeşte la realitate, cel care-mi deschide ochii şi-mi arată lumea aşa cum e ea cu adevărat, rea şi parşivă, mereu pusă pe luat, niciodată pe oferit. Vreau să-mi demonstrezi că mi-am făcut o părere greşită şi să-mi aminteşti de toate momentele în care am fost bună, dar n-a contat decât ce am avut de oferit, nu şi sacrificiile pe care am fost nevoită să le fac pentru a oferi ceva. Vreau să fii rău atunci când îmi faci un bine pentru că sunt genul de om care nu-şi schimbă părerile chiar atât de uşor. 

                                           Loveşte-mă în suflet cu gesturi frumoase pe care nu le merit, vorbeşte-mi frumos atunci când sunt supărată şi-mi las gura să vorbească fără mine, aşa mă vor durea propriile mele cuvinte. Fi omul bun de care n-am avut parte până acum, dar fi şi răul necesar, acela care îmi poate oferi un duş rece, acela care mă poate ajuta să-mi pun ordine în priorităţi. Vreau să-mi fii răul necesar pentru a-mi fi bine de acum încolo.

                                           M-am săturat de bine care face rău, de iubiri care mă înstrăinează, de ,,împreună” care înseamnă singurătate în toată puterea cuvântului. Vreau un rău care să-mi facă bine cu frumosul atunci când pot înţelege, dar şi cu vorbe amare, cu gesturi retrase şi iubire suprimată în indiferenţă atunci când sunt incapabilă să disting cine îmi vrea binele şi cine nu.

                                           Iubirea nu trebuie mereu să fie lapte şi miere, iar celălalt nu trebuie să fie întotdeauna îngerul tău păzitor. Omul potrivit nu te închide într-un glob de sticlă pentru a-i fi mai uşor să te ferească de tot ce ţi-ar putea face rău, el te face să te simţi expusă toturor problemelor, îţi arată cât eşti de vulnerabilă, cât de răi pot fi ceilalţi şi te obligă să devii mai puternică, te învaţă să lupţi cu mai multă pricepere. Omul potrivit nu-ţi va face niciodată rău, dar atunci când va fi cazul, va încerca să fie răul necesar pentru a te face fericită.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (748)

  1. Gogu 04th martie 2016 at 22:52 -

   Pup!

   Reply

  Leave a Reply