Vreau lângă mine acel bărbat în braţele căruia să îmi permit luxul de a fi slabă, oricât de puternică m-ar fi învăţat viaţa să fiu.

                                       Să fii femeie nu înseamnă să fii o fiinţă neajutorată. Nu înseamnă să cauţi ocrotire peste tot. Nu înseamnă să fugi de greutăţile vieţii atunci când ţi se ivesc în cale.

                                      Să fii femeie înseamnă, în mare parte, să fii destul de puternică încât să poţi face faţă vieţii pentru toţi cei pe care îi iubeşti, atunci când ei nu mai pot. Să nu fugi de greutăţi. Să nu te temi de durere. Să poţi renunţa aproape definitiv la tine pentru a le acorda tot timpul din lume celor dragi.

                                     O femeie care se respectă nu va căuta niciodată ca bărbatul de lângă ea să fie Făt-Frumos, sau bogat, sau să o copleşească în fiecare zi cu daruri scumpe.

                                  O femeie care se respectă cu adevărat va căuta să aibă lângă ea acel bărbat capabil să îi ofere puterea de a merge mai departe atunci când toate îi sunt potrivnice… Dar lângă care să nu fie nevoie să fie puternică… Acel bărbat în braţele căruia să îşi permită luxul de a fi slabă, oricât de puternică ar fi învăţat-o viaţa să fie. Acel bărbat lângă care poate fi doar o copilă, poate plânge, se poate declara înfrântă, iar apoi se poate ridica sprijinându-se de el.

                                    Uneori, oricât de puternic ai fi, iar femeile sunt fiinţe foarte puternice, poate chiar cele mai puternice atunci când vine vorba despre ceea ce iubesc, uneori ai nevoie să ştii că poţi fi şi slab fără să te temi. O femeie iubeşte enorm acel bărbat care îi dă curajul să fie slabă.

                                   Vreau lângă mine acel bărbat în braţele căruia să îmi permit luxul de a fi slabă, oricât de puternică m-ar fi învăţat viaţa să fiu.

                                   Vreau lângă mine acel bărbat care să îmi fie slăbiciune, dar care să mă facă puternică fără să fie totuşi nevoie să fiu.

Foto: We Heart It

large (57)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (600)

  1. Vali neagu 17th martie 2016 at 19:43 -

   Imi place

   Reply

  Leave a Reply