Vreau doar să văd că îţi pasă. Vreau doar să văd că eşti hotărât să mă iubeşti şi că, orice ar fi, tu vei rămâne mereu lângă mine să mă sprijini şi să mă înţelegi atunci când voi fi obosită şi tristă. Vreau doar să îmi demonstrezi că mă iubeşti!

                                 Când răneşti o femeie, îi demonstrezi că merită mai mult. Îi amiteşti de acele momente de disperare în care şi-a promis că nu va mai iubi niciodată pentru că toţi rănesc. Îi arăţi iarăşi cât de mult poate să doară încrederea acordată oamenilor nepotriviţi. Când răneşti o femeie, o faci doar pentru că te-a lăsat să îi fii slăbiciune, dar în acelaşi timp o înveţi să fie mai puternică, să se vindece de răni de care credea că nu va putea vreodată să se vindece, o înveţi că poate să uite oamenii fără de care credea că nu poate trăi, atunci când ei o abandonează… Atunci când răneşti o femeie, laşi în urma ta o cicatrice din care vor creşte trandafiri minunaţi… Dar ca oricare trandafiri frumoşi, ei vor avea spini la fel de tăioşi de care nu se va teme decât acela dispus cu adevărat să o iubească. 

                                 Dragul meu, vreau doar să ştii că vorbele rănesc. Absenţa lor răneşte, prezenţa lor răneşte atunci când sunt rostite cu ură, dispreţ sau indiferenţă. Absenţa răneşte… De ce să laşi în urma ta un gol rece şi trist din care să nu poată creşte decât singurătate şi regret?… Indiferenţa răneşte… Şi răneşte mai tare decât absenţa pentru că cel mai greu sentiment e să ştii că eşti singur având lângă tine omul care, cândva, te ajutase să te regăseşti chiar şi pe tine însăţi… Acest sentiment striveşte suflete, ucide speranţe şi alungă iubiri…

                                 Vreau doar să văd că îţi pasă. Vreau doar să văd că eşti hotărât să mă iubeşti şi că, orice ar fi, tu vei rămâne mereu lângă mine să mă sprijini şi să mă înţelegi atunci când voi fi obosită şi tristă. Vreau doar să îmi demonstrezi că mă iubeşti! Vreau doar să fii ce nu a putut nimeni să fie pentru mine… Şi am să-ţi fiu ce nu am fost pentru nimeni altcineva şi ce nu ţi-a mai fost nimeni până acum. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts