Vreau doar să ştii că…

Vreau doar să ştii că… Într-o lume în care egoismul e la mare căutare, iar indiferenţa, o mască pe care mulţi şi-o însuşesc în întregime, e singura modalitate prin care poţi apăra un suflet, într-o astfel de lume iubirea nu e nimic altceva decât un mit şi noi toţi umblăm după ea fără să vrem să renunţăm la măştile noastre… Nu vrem să renunţăm, dar vrem, în mod sigur, să renunţe ceilalţi mai întâi. Ne e teamă? Ne este şi nu doar atât. Suntem înspăimântaţi de durere, fugim de dor şi sperăm să ne îndreptăm către iubire, dar… Dar fugim, fără să ne dorim, şi de ea.

Vreau doar să ştii că… Până nu eşti pregătită să oferi fără să aştepţi ceva în schimb, fără să îţi pese că vei suferi privind cu neputinţă cum nu ţi se întorc sentimentele înapoi, până atunci nu vei fi pregătită nici să fii iubită. Se strecoară îndoiala în suflet şi îşi face de cap. Distruge, degradează, sfărâmă şi pleacă luându-te după ea. Nu face nici mai mult, nici mai puţin.

Vreau doar să ştii că… La un moment dat ne amăgim spunând că am primit doar întrebări fără răspuns, dar nu recunoaştem că unora nu am vrut să le aflăm răspunsurile… Tot de teamă.

Vreau doar să ştii că… Poţi spune că ai pierdut dacă ai renunţat să mai crezi în iubire. Într-un final ai pierdut. Numai un om slab renunţă la a mai iubi. Un om puternic se ridică după fiecare căzătură şi conştientizează că dacă a avut în suflet un sentiment din cauza căruia i-a dat unui alt om şansa să îl distrugă, acelaşi sentiment, oferit acelui cineva care merită, poate scoate la lumină tot ce e mai bun într-un suflet.

Deci cine se teme de durere? Fiecare dintre noi… Cine e slab? Toţi suntem, dar ne revenim şi devenim puternici cu fiecare lovitură primită de la viaţă şi de la cei care ştiu unde ne doare cel mai tare, cei pe care îi iubim. Cine renunţă la a mai crede în iubire? Eu nu… Vreau doar să ştii că, oricât de greu mi-ar fi fost din cauza oamenilor pe care i-am iubit, eu încă mai cred în iubire.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (529)

  1. Johnny 06th aprilie 2016 at 01:12 -

   Raspunsuri…

   Reply

  Leave a Reply