Vor fi nopţi în care vei adormi cu lacrimi în ochi, atunci când îl vei simţi pe el în suflet, dar nu şi în braţe. Vor fi nopţi în care vei adormi cu dorul lui în gând, dar vei fi deja prea ambiţioasă ca să mai plângi. Şi vor fi nopţi în care poate vei adormi cu paharul de vin gol în mână, atunci îl vei fi scos din suflet, din minte şi vei fi terminat deja tot acel vin să te iubesc şi vin să-mi fie dor sau pur şi simplu vin la tine să fim.

                                    Vor fi nopţi în care vei adormi cu lacrimi în ochi, atunci când îl vei simţi pe el în suflet, dar nu şi în braţe. Nu te vei putea obişnui cu singurătatea, cu faptul că el nu mai e lângă tine, cu ideea că poate n-a fost niciodată sau măcar cu gândul că s-a terminat. Vei plânge, femeie, dar dacă vei plânge, ce? Toate plângem. Nu va însemna niciodată că eşti slabă, ba din contră. Va înseamnă că ai suflet, că ai iubit şi iubeşti, că a fost real şi că n-a fost nimic în zadar sau degeaba. 

                                    Vor fi nopţi în care vei adormi cu dorul lui în gând, dar vei fi deja prea ambiţioasă ca să mai plângi. Îţi vei da seama deja că nu merită, că în viaţă avem nevoie mai ales de finaluri ca să putem avea parte de noi începuturi. Vei adormi cu dorul lui în gând şi în suflet, dar îţi va fi dor şi numai atât pentru că te vei obişnui cu sigurătatea, îţi vei da seama că te ai pe tine însăţi şi atunci când suferi îţi eşti de ajuns pentru că eşti singura care ar trebui să ştie ce răni te dor, pentru că eşti singura care poate înţelege cu adevărat absolut totul.

                                    Şi vor fi nopţi în care poate vei adormi cu paharul de vin gol în mână, atunci îl vei fi scos din suflet, din minte şi vei fi terminat deja tot acel vin să te iubesc şi vin să-mi fie dor sau pur şi simplu vin la tine să fim. Atunci vei încheia definitiv acel capitol pe care ai tot amânat să-l sfârşeşti. Atunci vei realiza că eşti femeie, puternică, ambiţioasă, frumoasă, deşteaptă, unică, specială şi sufletistă aşa cum numai tu ştii să fii. Vor fi nopţi în care vei fi fericită şi fără el. Vor fi! Vei fi fericită cu tine pentru că uneori mai ai nevoie să te şi regăseşti.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply