Vor fi momente în care te vei prăbuși. Iar eu te voi ajuta să te ridici pentru că asta fac oamenii care iubesc… Ajută, vindecă, oferă. Și dacă nu am să pot face toate astea, te voi strânge în brațe și am să îți dau putere.

                             Iubirea e despre sprijin și susținere atunci când nimeni nu ți le mai poate oferi, atunci când nimeni nu vrea să ți le ofere, deși poate că le meriți. Iubirea e despre oameni care își văd și își cunosc defectele, slăbiciunile, greșelile, dar le acceptă și le iubesc. Iubirea e despre sărutări pe frunte în serile unor zile grele și despre îmbrățișări fierbinți în momentele reci ale vieții. 

                             Vor fi momente în care te vei prăbuși. Iar eu te voi ajuta să te ridici pentru că asta fac oamenii care iubesc… Ajută, vindecă, oferă. Și dacă nu am să pot face toate astea, te voi strânge în brațe și am să îți dau putere. Poate asta nu înseamnă atât de mult pentru alții, dar știu sigur că pentru tine va însemna mult și că, știindu-mă lângă tine trup și suflet, îți va fi mai ușor să treci peste necazurile și obstacolele pe care ți le va scoate viața în cale.

                             Și poate îți par firavă uneori, poate e greu de crezut câtă voință și câtă determinare de a te iubi se ascund la mine în piept, dar cu siguranță știi deja câtă putere și tărie zac în sufletul meu. Cu siguranță știi că te poți baza pe mine. Pentru că vreau din tot sufletul să îți fie bine. Și să ne fie nouă bine. 

                             Oamenii care trebuie să rămână împreună, rămân, indiferent cât de greu le-ar fi amândurora sau doar unuia. Indiferent cât de nedrepți ar fi ceilalți sau împrejurările. Să nu te temi niciodată că vei rămâne singur pentru că, oricât de greu ar fi, dacă vei continua să mă iubești, eu voi fi chiar lângă tine și nu te voi părăsi pentru nimic în lume. 

 

 

Foto: John Schnobrich

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts