Vor fi momente în care mă vei neglija și vei uita să îmi arăți că mă iubești. Dar am să te iert pentru fiecare dintre ele dacă promiți că nu vor fi prea multe. 

                   Uneori se întâmplă să nu putem să fim prezenți, să ne lăsăm așteptați, să uităm să spunem cât iubim, dar mai ales să demonstrăm. Uneori facem absențe la iubire și mai luăm note mici. Cu toții facem asta. Nu vorbesc despre lucruri care dor pentru că se întâmplă prea des, vorbesc despre micile neatenții care doar îi supără pe oamenii dragi nouă, dar nu îi macină.

                   Vor fi momente în care mă vei neglija și vei uita să îmi arăți că mă iubești. Dar am să te iert pentru fiecare dintre ele dacă promiți că nu vor fi prea multe. Vor fi momente în care eu te voi neglija și n-am să îți spun atât de des, nu am să îți arăt cât te iubesc. Nu pentru că nu aș face-o, ci pentru că sunt om, la fel ca tine, iar zilele urâte ne copleșesc câteodată pe fiecare dintre noi.

                   Poate că iubirea nu e despre cât poți să ierți și să înduri, dar în anumite momente vom fi nevoiți să fim îngăduitori și să acceptăm faptul că greșim cu toții din când în când. Iubirea e despre acceptare și înțelegere, despre respect și uneori despre iertare.

                   Să nu crezi că va fi mereu bine și frumos, că e totul lapte și miere. Realitatea e alta. Greșim, întâmpinăm greutăți și problemele ne copleșesc în unele momente, dar trebuie să fim responsabili cu sentimentele noastre și cu ale celor dragi. Avem obligația să luptăm atunci când e nevoie de asta, să încercăm, să nu ne dăm bătuți ușor. Avem obligația să nu plecăm și să nu punem punct atunci când lucrurile încep să meargă rău. 

                   Iubirile adevărate trec peste probleme și încercări, peste testul timpului. Restul… se pierd. 

Foto: Toa Heftiba

 

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts