Vine un moment în viaţă în care te întrebi dacă vrei să aştepţi cu inima ruptă ca el să se întoarcă şi să te iubească sau să pleci cu sufletul frânt şi să înveţi să te iubeşti singură, să aştepţi să înveţe să te iubească şi altcineva.

                                    Vine un moment în viaţă în care îţi dai seama că te-ai pierdut pe tine însăţi şi că trebuie să alegi între a încerca să te regăseşti sau a continua să speri cu disperare că omul pentru care te-ai pierdut se va întoarce senin către tine şi va pune la loc toate acele părţi din tine pe care le-a luat cu el de fiecare dată când s-a îndepărtat. Cred că vine un moment în care pur şi simplu trebuie să alegi răul cel mai mic pentru că ştii că nu îţi va fi bine oricum. Eşti nevoită să alegi între durerea de a rămâne lângă un om care te face să te simţi singură, lângă un om a cărui atingere e rece şi nu mai poate să mângâie… Şi durerea de a renunţa, de a merge mai departe fără el, de a continua pe un drum care nu se va mai intersecta niciodată cu al lui…

                                    Ştii că oricum te va durea… Ştii că oricum te doare sufletul… Dar ar trebui să ştii că se poate mai bine. Acolo unde cel de lângă tine lasă loc de mai bine, să fii sigură că se poate. Ar trebui să ştii că meriţi iubirea pe care ştii că o meriţi… Ar trebui să ştii că meriţi omul care să îţi aprecieze iubirea…

                                    Femeie, ar trebui să ştii că vine o vreme în viaţa ta în care trebuie pur şi simplu să te întrebi dacă eşti fericită şi să schimbi sau să laşi în urma ta tot ce te face să nu ai sufletul împăcat. Asta ar trebui să ştii… Vine un moment în viaţă în care te întrebi dacă vrei să aştepţi cu inima ruptă ca el să se întoarcă şi să te iubească sau să pleci cu sufletul frânt şi să înveţi să te iubeşti singură, să aştepţi să înveţe să te iubească şi altcineva.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts