Vine o zi în care chiar te doare în cot.

                                    Vine o zi în care chiar te doare în cot. Probabil n-ai ce să faci pentru ca acea zi să vină mai repede, probabil nu poţi grăbi vindecările sufletului, probabil nici nu trebuie să te vindeci înainte de vreme având în vedere faptul că în viaţă toate trebuie făcute la timpul lor, exact la timpul lor. Cel mai probabil acea zi n-a fost azi, dar ni se deschid atâtea zile de azi înainte şi noi alegem să ne concentrăm numai pe una singură, noi ne enervăm că nu uităm mai repede fără să ne dăm seama că de fapt nu vom uita niciodată, ci ne vom obişnui doar, vom trăi altceva care ne va face să ne simţim altfel şi ni se vor frământa sufletele în alt fel. 

                                    Câteodată suntem femei atât de puternice încât ne încăpăţânăm să suferim mai mult decât ar fi cazul după oameni care ar merita mai puţin decât le-am oferit şi încă le oferim. Câteodată suntem femei prea iubitoare şi iubim exact pe cine nu trebuie tocmai pentru că noi nu ştim şi nici nu vrem să învăţăm să fim indiferente… Poate aici e problema noastră… Şi problema noastră mai e în faptul că atunci când învăţăm să fim indiferente, cu greu ne mai îndurăm să avem încredere şi să iubim din nou oamenii care nu oferă certitudinea că vor iubi întotdeauna fără greşeli care să nu poată fi iertate. 

                                    Dar pe cuvântul meu că acea zi în care începe să te doară în cot e cea mai frumoasă zi de după ce ai început să suferi. E chiar ziua aceea în care nu te mai doare sufletul şi te vindeci. E chiar ziua în care uiţi, dar nu aşa cum te-ai fi aşeptat tu că vei uita. E ziua în care te regăseşti, exact aşa cum erai când te-ai pierdut pentru a regăsi pe altcineva. Ziua aceea în care te doare în cot chiar vine. Uneori o trăim şi nici nu ne dăm seama. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Vine o zi cand nu te mai doare nici in cot pentru ca realizezi ca e rău sa te doară si acolo!!!

 • COMMENTS (1.101)

  1. Denisa 24th aprilie 2016 at 21:50 -

   Vine o zi cand nu te mai doare nici in cot pentru ca realizezi ca e rău sa te doară si acolo!!!

   Reply

  Leave a Reply