Viaţa e frumoasă după ce renunţi la tot ce te trage în jos şi la toţi oamenii care te ţin pe loc. Viaţa e şi mai frumoasă după ce nu mai e nevoie să renunţi la nimic şi la nimeni.

                                    Viaţa e frumoasă după ce renunţi la tot ce te trage în jos şi la toţi oamenii care te ţin pe loc. Viaţa e şi mai frumoasă după ce nu mai e nevoie să renunţi la nimic şi la nimeni.

                                    Uneori avem nevoie să renunţăm fără să avem impresia că am pierdut ceva. Unele lucruri nu sunt o pierdere. Unii oamenii nu sunt un câştig în viaţa ta. Câteodată e bine să pui punct, rişti să te întinzi inutil, să o lălăi la nesfârşit fără să ţi se mai ofere şansa să înţelegi măcar tu ceva din tot ce a fost. 

                                    Viaţa e frumoasă atunci când ai pentru cine să te ridici, dar e şi mai frumoasă când ai pe cineva care să nu te lase să cazi, aviz celor care au prostul obicei de a-ţi da brânci de pe culmile fericirii exact atunci când crezi că ai învins tot ce se putea. Nu merită să plângi pentru cel care te face să plângi, nu merită să cazi pentru cel care te doboară, ar merita să-ţi vadă zâmbetul frumos pe buze şi să-şi dea seama că nu poate doborî un înger, căci şi cu aripile frânte poate zbura, aşa ar merita, dar primeşte, în cele din urmă, ceea ce merită, stai liniştită.

                                    Poate că e parşivă, poate că nu cunoaşte încă noţiunile de echilibru şi dreptate, poate mai greşeşte, mai calcă strâmb şi te calcă pe nervi, dar oricum ar fi, viaţa e frumoasă. E frumoasă atunci când ai pentru cine să o trăieşti, e şi mai frumoasă atunci când o trăieşti pentru sufletul tău, dar e cea mai frumoasă atunci când trăieşti pentru tine alături de el, acela care nu renunţă la tine şi la care nu vei fi nevoită să renunţi. La început viaţa e aşa cum te fac ceilalţi să o vezi, apoi e aşa cum vrei tu să ţi-o faci. Abia când te hotărăşti să trăieşti pentru tine îţi dai seama ce lucruri minunate poţi realiza de una singură.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Viata e frumoasa cu iubi al tau, cu iubirea vietii tale si cu un om care nu te va lasa niciodata.

 • COMMENTS (13)

  1. cercetas 25th februarie 2016 at 19:30 -

   Viata e frumoasa cu iubi al tau, cu iubirea vietii tale si cu un om care nu te va lasa niciodata.

   Reply

  Leave a Reply