Viața e frumoasă dacă nu iei în seamă toți proștii care încearcă să ți-o strice.

                               Viața e frumoasă dacă nu iei în seamă toți proștii care încearcă să ți-o strice. Off, și vor fi foarte mulți pentru că e imposibil să nu se găsească în fiecare zi cineva care să încerce să intre în sufletul tău cu forța, încălțat, doar pentru că e curios sau pentru că vrea să umple o singurătate de moment.

                               Unii oameni se iau prea în serios pe ei înșiși, dar au impresia că cei din jurul lor nu valorează nimic și nu pun preț pe gândurile lor, pe vorbele lor și nici măcar pe sentimentele lor. Iar din nepăsare ajung să spună lucruri care dor, adevărate sau nu. Ajung să calce suflete în picioare doar pentru că pot sau strică zile frumoase pentru câteva secunde de satisfacție. 

                               Iar când ajung seara acasă și se privesc în oglindă sunt mândri de ei, sunt fericiți cu nefericirea pe care au cauzat-o pentru că sunt oameni mici și au bucurii mici, au aspirații mici. Astfel de oameni nu sunt chiar atât de mulți, cu toate astea, nu știu cum se face că fiecare dintre noi are parte de o astfel de persoană la un moment dat în viață. Și fiecare dintre noi trebuie să învețe că acești oameni nu sunt demni de luat în seamă și că atitudinea sau comportamentul lor e de fapt doar o simplă sursă de amuzament… Asta dacă reușești să îți păstrezi cumpătul destul de mult. 

                               Viața e frumoasă dacă nu dăm oricui șansa să aibă vreun cuvânt de spus în fața fericirii de zi cu zi. Și e frumoasă dacă nu lași oamenii mici să îți aducă supărări prea mari. Vei întâlni de-a lungul timpului persoane pentru care fericirea ta nu va însemna nimic, dar asta nu înseamnă că ea nu valorează totul pentru cineva. Nu pierde timpul cu cei care nu au ceva bun de oferit, cu cei care nu te fac pe tine un om mai bun… Și mai fericit. 

 

 

Foto: Christopher Campbell

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts