Viaţa are moduri ciudate de a-ţi scoate în cale oamenii potriviţi exact atunci când ai nevoie de ei şi de a-i obliga să iasă pe cei la care nu poţi renunţa, chiar dacă ei aduc în sufletul tău doar durere.

                            Pe unii trebuie să îi iubim. Pur şi simplu pentru că ei sunt sinceri şi ne oferă toată dragostea lor înapoi fără să se gândească, fără să pună vreun preţ pe sentimentele pe care ni le oferă. Pe alţii trebuie să  îi lăsăm să plece pentru că ei nu au mai nimic de oferit,  în sufletele lor nu mai există iubire pentru noi… Trebuie să îi lăsăm să plece pentru a le face loc acelor oameni care nu ne vor dezamăgi niciodată… Acelor oameni care întotdeauna vor fi prezenţi atunci când vom avea nevoie de ei, dar şi atunci când vom dori doar să îi avem în braţe pentru a-i iubi. 

                            Vor fi multe momente în care nu vei şti cine te iubeşte cu adevărat şi cine te foloseşte doar. Vor fi momente în care vei simţi nevoia să renunţi la toţi din cauza celor care te vor răni. Şi vor fi momente în care te vei simţi abandonată de toţi neştiind cu ce le-ai greşit. Te vei învinovăţi, apoi îţi vei da seama că aşa e viaţa. De multe ori, cei care crezi că vor rămâne pentru totdeauna aleg să plece, iar cei cărora nu le-ai acordat atenţia cuvenită vor fi pregătiţi să îţi fie alături atunci când vei fi dezamăgită de cei care au plecat, atunci când vei avea impresia că ai rămas singură.

                            Viaţa are moduri ciudate de a-ţi scoate în cale oamenii potriviţi exact atunci când ai nevoie de ei şi de a-i obliga să iasă pe cei la care nu poţi renunţa, chiar dacă ei aduc în sufletul tău doar durere. Are moduri ciudate de a te învăţa lecţii importante, cele mai multe dintre ele dor, dar la final, orice femeie înţeleaptă îşi dă seama că totul a meritat, că după fiecare dezamăgire sau om care a rănit-o, a devenit mai puternică, mai bună. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts