Vezi şi tu că se îndepărtează. Simte răceala dintre voi. Adu-ţi aminte să mai respiri iubirea ei. Realizează că o pierzi. Dă-ţi seama că te uită. FĂ CEVA pentru a o aduce înapoi înainte să să plece !

                                          Vezi şi tu că se îndepărtează. Simte răceala dintre voi. Adu-ţi aminte să mai respiri iubirea ei. Realizează că o pierzi. Dă-ţi seama că te uită. FĂ CEVA pentru a o aduce înapoi înainte să să plece !

                                          Sau alătură-te turmei de bărbaţi care aşteaptă cu mâinile în sân să le cadă fericirea din cer. Alătură-te şi tu celor care nu vor să recunoască faptul că au fost incapabili să iubească şi au pierdut şi dreptul de a fi iubiţi.

                                          Sunt femei pentru care anumiţi bărbaţi sunt capabili să parcugă sute de kilometrii doar pentru a avea plăcerea de a strânge un trup în braţe şi de a-i simţi căldura pentru puţin timp. Şi mai sunt femei pentru care aceiaşi bărbaţi nu vor să formeze un simplu număr de telefon. Nu vor să lase un ,,Ce faci?” rătăcit prin receptor… Dar nu ai ce să le faci.

                                          Sunt una dintre acele femei care au aşteptat un telefon pe care îl dădusem eu de foarte multe ori înainte şi nu mi se răspundea. Sunt una dintre acele femei care au iubit şi au aşteptat să fie iubite, nu una dintre cele care au avut parte de oameni pe care nu i-ar fi aşteptat niciodată… Nu una dintre cele care se întreabă ,,Oare când pleacă?”

                                          Şi sunt una dintre acele femei care s-au săturat să aştepte după bărbaţi care întârziau să apară tocmai pentru că ştiau că pot fi aşteptaţi oricât. Uite că nu pot fi aşteptaţi oricât. Sunt una dintre acele femei care n-au mai răspuns atunci când au fost chemate. Am înţeles că nu trebuie să las un om pentru care sunt doar o oarecare să fie totul pentru mine… Se spune că toate trebuie să fie făcute la timpul lor şi chiar dacă unora nu le vine să creadăă, timpul iubirii se scurge din acel suflet lăsat pe ultimul plan.

                                          Sunt una dintre acele femei care au plecat!

                                          Realizează că o pierzi. Dă-ţi seama că te uită. FĂ CEVA pentru a o aduce înapoi înainte să să plece !

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Daca e hotarata sa plece ,inseamna ca locul ei nu e langa tine.Si tot ce poti sa faci e sa o lasi sa plece…..Daca se va intoarce sau nu, asta e alta poveste.

 • Pai daca bate la usi inchise, sau trage la jug singura…. Crede-ma ca nu mai e daca ea pleaca inseamna ca….(ca iar ea este Personajul negativ) inseamna ca nu mai vrea sa dea fara sa primeasca, ca vrea si ea sa se simta femeie, indragita, rasfatata, iubita, sa fie ea nr 1 inaintea tuturor ce sunt in viata lui….. Atat…..

 • COMMENTS (871)

  1. gelu 03rd noiembrie 2015 at 10:59 -

   Daca e hotarata sa plece ,inseamna ca locul ei nu e langa tine.Si tot ce poti sa faci e sa o lasi sa plece…..Daca se va intoarce sau nu, asta e alta poveste.

   Reply
   • Ina 30th noiembrie 2015 at 21:18

    Pai daca bate la usi inchise, sau trage la jug singura…. Crede-ma ca nu mai e daca ea pleaca inseamna ca….(ca iar ea este Personajul negativ) inseamna ca nu mai vrea sa dea fara sa primeasca, ca vrea si ea sa se simta femeie, indragita, rasfatata, iubita, sa fie ea nr 1 inaintea tuturor ce sunt in viata lui….. Atat…..

    Reply

  Leave a Reply