Vezi să nu te împiedici de aceleaşi greşeli dacă priveşti prea mult în spate.

                                    Vezi să nu te împiedici de aceleaşi greşeli dacă priveşti prea mult în spate. 

                                    Uneori rămâi aşa, cu ochii în trecut şi te rogi de el să se schimbe parcă. Uneori refuzi, dar refuzi cu vehemenţă, domne, să te uiţi cât de aproape îţi e fericirea aia pe care o tot plângi în acelaşi trecut care ţi-a oferit doar ca să aibă ce să-ţi ia. Uneori pleci la mama dracu’ după închipuiri de fericire şi te întorci obosit, sleit, cu moralul la pământ, distrus şi îngenuncheat de atâtea căutări, doar ca să-ţi dai seama că acasă ai găsit de fapt tot ce ţi-ai fi putut dori.

                                    Dar vezi să nu te împiedici pentru că vrei, nu vrei, viaţa te târăşte după ea, te obligă să mergi înainte şi există riscul să cazi lovindu-te de aceleaşi greşeli de care te-ai mai împiedicat. Există riscul să rămâi concentrată pe ce a fost, nu pe faptul că ar trebui să ai grijă ca lucrurile să se schimbe şi să nu mai repeţi aceleaşi greşeli.

                                    Ai grijă să nu-ţi frângi sufletul pentru că ai fost prea ocupată să te gândeşti la cel care ţi-a frânt inima. Ai grijă să nu plângi prea mult, atât de mult încât să nu mai ai timp să râzi şi să zâmbeşti şi să fii fericită cu adevărat. Ai grijă să nu te doară prea mult pentru prea mult… timp. 

                                    Draga mea, hai să fim fericite, hai să ne asigurăm sufletul că privim înainte şi nu ne împiedicăm, rămânem în picioare, drepte în faţa oricăror probleme, demne şi frumoase. Hai să nu dăm satisfacţie nimănui pentru faptul că a fost atât de important încât să ne lege de trecut pentru prea mult timp. Hai să trecem peste, eu spun că e mai bine, e mai frumos şi ai să te simţi al naibi de bine mergând mai departe. Ai să te simţi al naibi de bine fiind fericită.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. LessHair:( 10th martie 2016 at 22:34 -

   Bubu, hai sa fim fericiti! Daca ma poti iubi.

   Reply

  Leave a Reply