Veți trece peste greșeli și imperfecțiuni, peste trecut și cei care vor să vă despartă, peste limitele impuse și peste distanță. Veți trece peste toate împreună dacă vă veți iubi… Noi nu am trecut. Ne-am folosit de scuze, ne-am folosit unul de altul. Și am plecat… Poate prea târziu, totuși. 

                          Veți trece peste greșeli și imperfecțiuni, peste trecut și cei care vor să vă despartă, peste limitele impuse și peste distanță. Veți trece peste toate împreună dacă vă veți iubi… Nu va conta câte zile urâte și câte greutăți veți întâmpina. Nu contează de câte ori veți simți că toți și toate încearcă să vă despartă. Și nu va conta că nu va fi totul numai lapte și miere. Unde e iubire, oamenii reușesc să meargă mai departe, să se sprijine și să păstreze în suflete aceleași sentimente care cândva i-au unit. Pentru că dacă există iubire, înțelegere și respect reciproc, toate au o rezolvare și totul va fi bine. 

                          Noi nu am trecut. Ne-am folosit de scuze, ne-am folosit unul de altul. Și am plecat… Poate prea târziu, totuși. Pentru că uneori iubim oamenii nepotriviți. Îi iubim și ne încăpățânăm să rămânem mai mult decât ar trebui. Iar amânările dor în iubire. Și cu cât amâni un sfârșit mai mult, cu atât el devine mai greu și te rănește mai mult pentru că ești nevoită să înduri și să ierți, să treci cu vederea și să te resemnezi. 

                          Am învățat că oamenii care se iubesc și sunt sortiți să rămână împreună, să își stea alături, rămân. Orice ar fi, acești oameni le demonstrează tuturor că iubirea lor e mai mare decât s-a crezut, că sunt mai puternici decât au lăsat să se vadă și că legătura lor e prea strânsă pentru a putea fi ruptă. Restul vor găsi scuze și vinovați. Restul vor lăsa unele iubiri să se piardă și să rămână simple amintiri vagi despre care, poate, nu vor mai vorbi niciodată. Și e păcat. Dar viața nu e întotdeauna așa cum ne-am dori și ne oferă adesea lecții pe care nu am vrea să le învățăm, dar fără de care nu ne-am descurca la fel. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts