Vei întâlni un bărbat care să vrea să ţină secret tot ce e legat de voi doi. Vei întâlni un bărbat care, fără să te întrebe, va spune întregii lumi că eşti a lui şi că nu te dă sub nicio formă altuia. Iubeşte-l pe al doilea!

                                  Vei întâlni un bărbat care să vrea să ţină secret tot ce e legat de voi doi. Poate acel bărbat consideră că iubirea nu se strigă în gura mare, ci se şopteşte timit la ureche ca să ţi se arcuiască spatele sub greutatea fiorului dat de cuvinte, fiind de zece ori mai bine să nu ştie nimeni ce iubeşti, cât iubeşti şi pe cine iubeşti. Poate acel bărbat vrea să te ştie doar a lui şi vrea să mai ştie că tu eşti singura care îi poate face viaţa frumoasă… Numai şi numai lui…

                                  Dar poate că vei mai întâlni un bărbat pe care vei ajunge să-l iubeşti tocmai pentru că lui nu-i pasă cu adevărat decât de tine. Poate ai să te îndrăgoşti de acel bărbat care va bate cu pumnul în piept şi va spune tare, clar şi răspicat că eşti a lui şi că nu vei fi a altuia atâta vreme cât el e lângă tine şi te ţine strâns de mână. Poate că uneori ai nevoie să ştii că el e mândru de tine, că nu mai poate de drag atunci când te ţine pe stradă de mână putând spune că eşti a lui, numai şi numai a lui. Poate că mai ai nevoie să fii invidiată de alţii pentru fericire fără să conteze de fapt ceea ce spun sau cred ei. E minunat să ştii că ai un om extraordinar lângă tine şi că oricât de mult ar încerca ceilalţi, nu vă pot despărţi.

                                  Iubeşte-l pe al doilea sau iubeşte-l pe primul, numai iubeşte pe unul pentru că singură nu poţi să trăieşti, femeie, viaţa e o călătorie pentru doi şi oricât de frumoasă ar fi fericirea, e mult mai frumoasă alături de el, oricine ar fi el.

                                  Vei întâlni un bărbat care să vrea să ţină secret tot ce e legat de voi doi. Vei întâlni un bărbat care, fără să te întrebe, va spune întregii lumi că eşti a lui şi că nu te dă sub nicio formă altuia. Iubeşte-l pe care vrei tu!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. Koloszvar 16th martie 2016 at 16:56 -

   Oh! Dar poate fi 2 in 1. Yeeeeeeeeeeee!

   Reply

  Leave a Reply