Vă vrem maturi și responsabili, atenți și sinceri, iubitori, nu superficiali și neatenți. Vă vrem bărbați alături de care să construim ceea ce nu putem construi singure, bărbați pe care să ne putem baza. 

                                Eu una m-am săturat de superficialitate și de pretenții neîntemeiate. Vrei o femeie frumoasă, deșteaptă, independentă și capabilă să întrețină o casă? Atunci, dragul meu, maturizează-te! Pentru o astfel de femeie trebuie să fii bărbat, nu doar un puști care visează și spune sau promite, dar care nu are de gând să depună eforturi prea mari. Așa cum nu au dispărut bărbații de calitate, nu au dispărut nici astfel de femei, doar că nu le vei găsi oriunde și trebuie să știi să cauți, trebuie să ai ce să oferi, nu mă refer la bani pentru că nu așa poți cuceri o astfel de femeie, oricât de mulți ai avea. 

                                Doar că nu ne dorim să avem lângă noi oameni pe care să ne fie teamă să ne bazăm. Nu ne dorim să fim pentru celălalt, iar celălalt să nu fie pentru noi, nu ne dorim să fim despre celălalt, iar celălalt să nu fie despre noi. Nu ne dorim să repetăm unele greșeli pe care poate le-am mai făcut și în trecut. Noi învățăm din greșelile noastre pentru că astfel de greșeli dor cumplit. 

                                Vă vrem maturi și responsabili, atenți și sinceri, iubitori, nu superficiali și neatenți. Vă vrem bărbați alături de care să construim ceea ce nu putem construi singure, bărbați pe care să ne putem baza.

                                Să știi că nu vei găsi niciodată acea femeie care să te satisfacă din toate punctele de vedere, acea femeie pentru care să te invidieze toți, dacă nu vei fi acel bărbat care să o facă fericită, acel bărbat care să îi fie ei totul. Uneori primim atât cât oferim, cât merităm, cât suntem, poate de asta sunt și oameni care aleg să plece. Încearcă să fii cea mai bună variantă a ta dacă vrei să primești cea mai bună variantă a unei femei. 

 

 

 

Foto: Heather Mount

 

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts