Va trebui să faci mai mult.

                       Sunt lucruri în viață care nu se obțin ușor. Sunt lucruri în viață pentru care trebuie să muncești mai mult. Un loc de muncă mai bun, o treaptă mai sus pe scara socială, o mașină mai bună și, printre altele, o relație mai stabilă, mai fericită, mai puternică. Pentru toate astea va trebui să faci mai mult decât ai fi crezut. 

                       Și în special pentru iubire pentru că e singura pe care nu prea o poți obține și prin alte mijloace. Hai să vorbim despre iubire, din nou. 

                       Va trebui să faci mai mult decât ai făcut în trecut dacă te-ai obișnuit ca oamenii să își ia rămas bun de la tine fără să fie vina lor. Sau dacă îți place să întârzii atunci când sufletul altcuiva te cheamă și te așteaptă. Va trebui să faci mai mult dacă vrei alături de tine o femeie care să îți satisfacă pretențiile. Toți ați vrea să fim doamne în societate, gospodine în bucătărie și știți voi ce în pat. Dar pentru toate astea ar cam trebui să știi să fii și domn și gospodar și într-un final să mai poți da randament și în dormitor. Ești toate astea? Va trebui să fii dacă ai de gând să îi ceri celei de lângă tine să se ridice la nivelul așteptărilor tale pentru că nu poți doar să ceri fără să oferi. 

                       Va trebui să înveți să apreciezi corect cât valorează oamenii, dar mai ales cât valorezi tu. Și dacă nu ești mulțumit de tine, va trebui să faci mai mult decât să te plângi și să aștepți să ți se întâmple lucruri bune din senin. Va trebuie să faci mai mult pentru cei pe care îi iubești dacă simți că meritau mai mult. 

                       Pentru o grămadă de lucruri va trebui să faci mai mult decât te-ai fi așteptat, va trebui să fii mai mult și mai bun, așa că să nu te mire dacă din când în când vei eșua. 

Foto: Randy Colas

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts