Urme de ruj

                                          ,,Vezi, draga mea? Exist. Adică pentru el nu exişti numai tu. Îmi încălzeşte patul în timp ce tu îi încălzeşti mâncarea şi se pricepe.

                                         Îl iubeşti, aşa-i? Îmi pare rău să te dezamăgesc, dar nu ştiu cât de mult te mai iubeşte el pe tine. Aş vrea să ştiu cum poţi avea atât de multă încredere într-un bărbat? Înţeleg că îl iubeşti, dar ţi-ai putea pune câteva întrebări, ţie, nu lui pentru că ştiu sigur că are deja câteva răspunsuri bune ascunse prin mânecă. Pe mine mă iubeşte sau nu, sincer, nu îmi pasă pentru că dacă voiam ceva serios nu acceptam rolul de amantă, dar cred că ţie îţi pasă. Chiar dacă nu mă iubeşte pe mine, tu oricum ai trecut pe locul al doilea în rândul preferinţele sale, înţelegi? 

                                        Vreau să îţi spun să dai dracului toată încrederea pe care i-o oferi. Vreau să îţi spun să îţi faci bagajul sentimental, să îţi aşezi acolo toată iubirea, toate visele şi să pleci pentru că oricât de mult îţi va spune el că a fost o simplă greşeală, să ştii că nu a fost. O greşeală nu o repeţi cu bună ştiinţă până celălalt îşi dă seama… Iar un bărbat care a înşelat o dată, va mai înşela şi a doua oară.

                                        Nu voi putea să îţi spun niciodată toate astea în faţă, dar când bărbatul tău va ajunge acasă ameţit foarte tare de la paharele de  şampanie şi vin pe care le-am băut împreună, să ştii că urmele de ruj de pe cămaşa lui vor vorbi în locul meu şi îţi vor spune exact ce trebuie să ştii. Dintre noi trei tu eşti singura care poate pleca cu demnitatea întreagă, dar eşti şi singura care are de suferit cu adevărat. Depinde de tine… Poate vei accepta să speli acele urme de ruj şi să mergi alături de el mai departe, dar poţi spăla cămăşi murdărite de alte femei o viaţă întreagă?”

Foto: We Heart It

pataruj1

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. rommel 23rd martie 2016 at 01:37 -

   Seamana cu mine. :)) Hihi!

   Reply

  Leave a Reply