Unu’ mai bun eu pot avea. Una mai bună nu există.

                                 Unu’ mai bun eu pot avea. Şi nici nu mă grăbesc să îl caut sau să îl găsesc. Toate au timpul lor în viaţă şi dacă trebuie să iubim oamenii nepotriviţi, atunci îi vom iubi fără să stăm pe gânduri. Dacă trebuie să suferim din cauza lor, atunci o vom face chiar dacă ştim că ei nu merită, chiar dacă ştim că noi nu merităm aşa ceva. Dacă trebuie să luăm o pauză, o vom lua fără să vrem pentru că obosim să mai sperăm, să mai aşteptăm, să mai avem aşteptări, să mai punem întrebări fără răspuns. Dacă trebuie să luăm o pauză, atunci vom primi aşteptări grele pentru că oamenii pe care nu trebuie să-i întâlneşti acum, fug de tine, se ascund şi se lasă găsiţi abia atunci când e momentul potrivit să începi să-i iubeşti, să înceapă să te iubească. Unu’ mai bun eu pot găsi, dar înainte de asta trebuie să mă odihnesc, să mă liniştesc şi apoi pot să-l aştept liniştită. Unu’ mai bun există pentru o femeie care a fost bună şi a fost rănită, lăsată să plece, părăsită. 

                                 Una mai bună nu există. Nu pentru un bărbat care nu a fost capabil să o respecte, să încerce să o înţeleagă, să o iubească pe femeia care ar fi putut face orice pentru el. Nu există ceva sau cineva mai bun decât acel ceva sau cineva care te poate face fericit, care vrea să te facă fericit, care te face cu adevărat fericit. Dar e clar că nu poţi fi cel mai bun pentru acel cineva dacă nu poţi face acelaşi lucru. Una mai bună există, dar va exista întotdeauna o femeie care să fie termen de comparaţie pentru celalte şi în general, dacă ea există, nu se mai întoarce niciodată şi nici nu mai poate fi găsită în sufletul altei femei. 

                                 Unu’ mai bun există, îl căutăm şi îl găsim, în special acele femei dezamăgite, rănite de proşti îl găsesc. Una mai bună nu există, nu pentru cei nerecunoscători şi incapabili să iubească. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Eu cred în tine, iubi! Te iubesc, dar e dureros! Pune-te în situația celui care vrea sa fie corect.

 • cu siguranta:))lumea sta in tine!la cat esti de buna,ai avut numai bunatati de ei.;)la suflet,ca la trup poate se baga cineva pentru vampa!adica daca cineva s-ar comporta cu una,nu daca e.

 • COMMENTS (3)

  1. Daca-se-doreste-se-doreste 22nd iunie 2016 at 01:14 -

   cu siguranta:))lumea sta in tine!la cat esti de buna,ai avut numai bunatati de ei.;)la suflet,ca la trup poate se baga cineva pentru vampa!adica daca cineva s-ar comporta cu una,nu daca e.

   Reply
  2. Gogu 01st mai 2016 at 17:27 -

   Pup dulce! :*

   Reply
  3. ric 01st mai 2016 at 15:09 -

   Eu cred în tine, iubi! Te iubesc, dar e dureros! Pune-te în situația celui care vrea sa fie corect.

   Reply

  Leave a Reply