Unii oameni îți lasă un dor în suflet pe care îl vindeci cu greu… Sau nu îl vindeci niciodată. Unii oameni nu pot fi uitați pentru că amintirile pe care ei ți le-au oferit sunt mult prea prețioase. 

                             Cred că uneori subapreciem puterea pe care amintirile o au asupra noastră. Avem impresia că e ușor să uiți, să spui că ești bine și să mergi mai departe. Dar nu e atât de simplu… Avem nevoie să suferim, să ne regăsim, să fim lăsați în pace pentru a reuși să o luăm de la capăt. Avem nevoie de liniște în suflet și de momente de singurătate, chiar dacă uneori nu le apreciem importanța și abia așteptăm să scăpăm de ele. 

                             Unii oameni îți lasă un dor în suflet pe care îl vindeci cu greu… Sau nu îl vindeci niciodată. Unii oameni nu pot fi uitați pentru că amintirile pe care ei ți le-au oferit sunt mult prea prețioase. Și dorul te arde, de frige pentru că te ține în permanență pe jar. În adâncul sufletului încă mai porți speranța că cei cărora le duci dorul se vor întoarce la tine să-l aline. Încă mai speri că totul va fi ca în vremurile bune în care nu simțeai că ceva sau cineva îți lipsește, ca în vremurile în care nu te simțeai incompletă. 

                             Și cred că uneori ne oferim prea mult timp pentru a aștepta anumiți oameni… Sau le oferim lor prea mult timp pentru a se întoarce. Dar nu toți îl merită… De fapt aproape nimeni. Pentru că dacă te lasă să aștepți, înseamnă că deja nu merită toată așteptarea. Oamenii care te iubesc nu te lasă să îi aștepți, ei te iubesc și gata, oricât de greu le-ar fi, fac tot posibilul să nu le simți lipsa prea tare. 

                             Și poate într-o zi fiecare va găsi un om care să îi aline dorurile, să le facă să treacă, să facă toate așteptările din lume să merite. Poate… 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts