Unii fac linişte, alţii te liniştesc. Unii îţi aduc un zâmbet, alţii fericire. Unii te sărută pe buze ca să nu mai spui nimic, alţii te sărută pe frunte ca să-ţi spună multe.

                                      Unii fac linişte, alţii te liniştesc. Şi nu fac linişte pentru că ai avea nevoie, ci pentru că nu mai ştiu ce să spună, sunt depăşiţi de tot ce poate însemna fiinţa ta, de tot ce poţi însemna tu… Unii te ascultă şi n-au habar ce le-ai spus, nici nu înţeleg, dar nici nu sunt atenţi. Alţii te liniştesc. Poate îi depăşeşte situaţia în care te afli, poate simţi lucruri mult peste puterea lor de înţelegere, dar sunt capabili să-ţi ofere o vorbă caldă numai bună de pus pe suflet pentru a te linişti.

                                      Anumiţi bărbaţi îţi aduc un zâmbet pe buze şi-ţi promit că o vor face mereu, dar promisiunile se încalcă adesea, nu toţi sunt oameni de cuvânt atunci când e vorba de iubire. Zâmbetele sunt urmate de lacrimi şi nu se termină cu fericire. Unii pot doar să fie oameni ai momentului, nu oameni pentru întreaga viaţă. Alţii îţi aduc fericire fără să-ţi promită ceva. Oamenii de cuvânt se tem să nu să dezamăgească, mai bine tac şi fac decât să te amăgească degeaba. Alţii te fac să îţi doreşti să-i fi întâlnit mult mai devreme. 

                                      Sunt bărbaţi care te sărută pe buze pentru că vorbeşti prea mult, iar ei vor să nu mai spui nimic. Uneori e un gest întemeiat, uneori e frumos, uneori e ceva de care ai nevoie, dar alteori se ascunde lipsa de răbdare, sau pur şi simplu dezinteresul. Alţii… Altul te sărută pe frunte ca să-ţi spună că e lângă tine, că totul va fi bine, ca să te îndemne şi pe tine să-ţi spui că e bine atât timp cât el e lângă tine şi că va fi, într-un final, bine, iar el îţi va fi aproape şi atunci ca să te strângă în braţe.

                                      Unii fac linişte, alţii te liniştesc. Unii îţi aduc un zâmbet, alţii fericire. Unii te sărută pe buze ca să nu mai spui nimic, alţii te sărută pe frunte ca să să-ţi spună multe.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply