Unii bărbaţi ori sunt orbi ori sunt proşti. Acum pe bune, de ce ai fi orb pentru femeia care are ochi doar pentru tine?

                                     Unii bărbaţi ori sunt orbi ori sunt proşti. Acum pe bune, de ce ai fi orb pentru femeia care are ochi doar pentru tine? Spune-mi tu, cel care răneşti, cel care te laşi aşteptat, cel care are impresia că iubirea nu mai există, că totul e legat de altceva, de acel altceva care leagă pe zile, pe nopţi, pe puţin, nu pe viaţă… Spune-mi tu, acela care ai vrea să iubeşti cât mai multe şi cât mai puţin, nu cât mai puţine şi cât mai mult, când ai să începi să sesizezi diferenţele? Atunci când te vor durea sau niciodată? 

                                     Ştii… Nu poţi să te comporţi ca un bou cu o femeie doar pentru că îţi oferă certitudinea că te iubeşte, că va rămâne şi că îţi va suporta mereu atitudinea. Nu poţi să te comporţi ca un bou cu o femeie doar pentru că eşti sigur că se va întoarce la tine de fiecare dată când va fi pe picior de plecare şi nu va putea să treacă dincolo de pragul sufletului tău. 

                                     Să fii orb sau să fii prost ca să nu poţi vedea cât de mult te iubeşte, cât de mult suferă, cât de mult te aşteaptă lângă ea? Unii bărbaţi sunt orbi şi ignoranţi, dar poate că iubesc. Alţii sunt proşti şi dezinteresaţi, ei vor doar să le oferi, nu şi să ofere. Dar acum pe bune, sau serios vorbind, sau cum vrei tu numai să fii atent, dacă ar exista vreun motiv destul de bun ca să ignori femeia care te iubeşte cel mai mult, dar totuşi să-i dai speranţe şi să faci exact atât cât are nevoie pentru a nu se sufoce de dorul tău, care ar fi acela? 

                                     Aş vrea să ştiu şi eu… Spune-mi tu, să fie orb sau prost că n-a iubit, dar că a oferit iluzii?

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (114)

  1. ChipciuToScoreAgainstFrance 25th mai 2016 at 22:22 -

   Pentru fostul sau pentru unicul?

   Reply

  Leave a Reply