Unii bărbaţi îţi rănesc sufletul, iar alţii îţi vindecă rănile pe care le-au făcut ceilalţi.

                                   Unui bărbat adevărat nu îi va păsa niciodată de cei care au fost în viaţa ta înaintea lui. Doar îi va accepta ca pe o parte a trecutului tău. Un bărbat adevărat va avea grijă ca el să fie ultimul din viaţa ta fără să îi pese că nu este primul.

                                  Unii bărbaţi îţi rănesc sufletul. Cu bună ştiinţă sau nu. Apoi regretă sau nu. Aceşti bărbaţi vor pleca sau îi vei alunga de lângă tine, iar în urma lor vor rămâne doar rănile şi suferinţa pe care le vei trăi singură până la un moment dat când…

                                  Alţii îţi vindecă rănile pe care le-au făcut ceilalţi. Aceştia ştiu ce înseamnă să suferi, ştiu că peste rănile sufletului trebuie să presari iubire şi părţi ale unui alt suflet. Aceştia ştiu că o femeie nu poate pleca de lângă cel care, după zile întregi de ploi şi întuneric, a adus în sufletul ei soarele.

                                 Să îi accepţi celuilalt trecutul înseamnă să schimbi viitorul şi să vă oferi o şansă la fericire amândurora. Unui bărbat care a suferit trebuie să îi aduci în suflet convingerea că îi meriţi încrederea şi sentimentele, apoi te va iubi. Te va iubi pentru că e puternic şi îşi doreşte să fie fericit. Unei femei care a suferit trebuie să îi demonstrezi că poate avea încredere în tine, apoi trebuie să îi oferi sentimentul de siguranţă, să o înveţi din nou să iubească şi să fie fericită lângă tine, şi abia atunci te va iubi… Te va iubi mai greu decât va iubi un bărbat o femeie pentru că oricât de puternică ar fi ea, teama de suferinţă e înrădăcinată în sufletul ei atât de adânc încât singură nu o poate învinge… Dar nici nu se poate lăsa ajutată de un oarecare… E mult de muncă atunci când doi oameni care au suferit îşi doresc să meargă mai departe, dar în doi totul e mai uşor, mai frumos… În doi totul capătă un alt sens…

                             Unii bărbaţi îţi rănesc sufletul, iar alţii îţi vindecă rănile pe care le-au făcut ceilalţi.

Foto: We Heart It

JxTN1

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply