Unii au nevoie de cineva care să-şi bată joc pentru a reuşi să-i aprecieze pe aceia care respectă şi iubesc. Aceia care nu sunt în stare să sărute pe frunte cu purtare de grijă nu ar trebui să aibe dreptul să sărute pe buze cu pasiune.

                                       În viaţă avem nevoie de dezamăgiri doar ca să învăţăm să apreciem fericirea, doar ca să ştim ce însemnă să pierzi şi să rişti să câştigi totul oferind totul. În viaţă avem nevoie să nu oferim nimic şi să pierdem mai mult decât credeam că putem avea vreodată în suflet, în inimă, în întreaga făpură a noastră.

                                       Unii au nevoie de cineva care să-şi bată joc, aceia care au rănit şi şi-au bătut joc la rândul lor au nevoie de astfel de oameni în vieţile lor. Aceia care nu ştiu să aprecieze prezenţa ar trebui să fie nevoiţi să suporte absenţa. Aceia care nu sunt în stare să sărute pe frunte cu purtare de grijă nu ar trebui să aibe dreptul să sărute pe buze cu pasiune. Aceia care nu sunt capabili să respecte şi să iubească ar trebui să primească exact ceea ce oferă la rândul lor, ca să vadă cum e, ca să simtă cum e, ca să-i sfâşie pe interior durerea. 

                                       Unii au nevoie să fie răniţi pentru că nu ştiu să iubească, dar adesea sunt răniţi tocmai aceia care iubesc cel mai mult pentru că nu ştiu să fie ignoranţi şi pentru că nu pot fi nici chiar dacă îşi doresc uneori să fie ca să nu îi mai rănească oricine atât de tare.

                                       Atâtea despărţiri degeaba, din nepăsare, indiferenţă, ignoranţă, atâtea inimi frânte fără sens, atâtea regrete mai apoi din partea celor care şi-au dat seama că au avut totul şi au fost lăsaţi fără nimic din cauză că nu au ştiut să aprecieze. Atâtea suflete puternice şi rănite când ar fi fost atât de uşor să fie suflete puternice şi iubite. 

                                       Sunt oameni mulţi, oameni frumoşi cu răni urâte, care nu mai au încredere în iubire din cauză că au fost dezamăgiţi. Şi mai sunt la fel de mulţi oameni care nu au încredere în iubire doar pentru că nu cred în existenţa ei, doar pentru că n-au lăsat-o niciodată să le umple sufletele.Unii au nevoie de cineva care să-şi bată joc pentru a reuşi să-i aprecieze pe aceia care respectă şi iubesc.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Nu va cunosc dar citesc fiecare scrisoare ce o postati! Tot ce scrieti este foarte adevarat! Citesc si ma regasesc in fiecare din scrierile d-voastra!

 • COMMENTS (3)

  1. georgeta 19th iunie 2016 at 19:31 -

   multumesc

   Reply
   • Roseanna 21st august 2016 at 10:51

    This was so helpful and easy! Do you have any ariletcs on rehab?

    Reply
  2. georgeta 19th iunie 2016 at 19:16 -

   Nu va cunosc dar citesc fiecare scrisoare ce o postati! Tot ce scrieti este foarte adevarat! Citesc si ma regasesc in fiecare din scrierile d-voastra!

   Reply

  Leave a Reply