Uneori trebuie să mai punem și punct, altfel ajungem să distrugem amintirea a tot ce a fost frumos cândva. 

                                  Îmi place să cred că am avut multe de învățat de-a lungul vieții și că mi-am însușit toate lecțiile pe care le-am primit. Iar una dintre ele este aceea că oamenii nu știu când să se despartă. Aleg să distrugă și să păteze tot ce a fost cândva frumos între ei. Preferă să își murdărească unul altuia imaginea și să uite cât s-au iubit cândva… Când ar fi atât de ușor să se strângă pentru ultima oară în brațe și să recunoască faptul că pur și simplu între ei nu mai merge. Ar putea pleca cu sufletele împăcate din acea relație care nu îi mai împlinea, știind că în urma lor nu au rămas reproșuri și întrebări fără răspuns sau greșeli ascunse pe care nu le vor ierta și care nu le vor fi iertate niciodată. 

                                  Ar fi mai ușor să fim sinceri cu noi înșine și cu cei de lângă noi, dar nu știm când să renunțăm. O facem abia după ce am distrus totul, după ce suntem siguri că nu au mai rămas sentimente frumoase de amintit cu drag peste ani. 

                                  Uneori trebuie să mai punem și punct, altfel ajungem să distrugem amintirea a tot ce a fost frumos cândva. Și e păcat pentru că am putea să o luăm de la început alături de alți oameni fără să mai avem inimile frânte și sufletele îndoite de dor. Am putea avea parte de noi începuturi fără să mai pierdem vremea jelind finalurile din care abia reușim să ieșim. Dar cineva a spus că oamenii învață numai din durere, deși mie îmi place să cred că și din fericire avem ceva de învățat… Dar poate într-o oarecare măsură e adevărat, poate dacă ne-am opri la timp, în cele din urmă am sfârși prin a pune punct și acolo unde mai puteam continua. Poate… Sau poate nu am mai pierde oamenii care ne iubesc din cauză că suntem prea ocupați să plângem după cei  care nu ne-au mai iubit. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts