Uneori trebuie pur şi simplu să pleci. Fără explicaţii. Fără păreri de rău. Fără scuze. Trebuie pur şi simplu să pleci acolo unde ai iertat prea mult, unde ai aşteptat prea mult, acolo unde ai suferit mai mult decât ai fost fericită.

                              Uneori ai nevoie de timp. Pentru a te gândi la ce vrei să faci mai departe cu viaţa ta, pentru a-ţi răspunde la întrebări, pentru a afla dacă eşti fericită sau dacă vrei altceva de la viaţa ta. Uneori ai nevoie de timp pentru a lua decizii importante, pentru a te hotărî dacă e bine să mergi mai departe alături de un om sau dacă nu mai ai de ales şi trebuie să pleci încercând să-ţi refaci viaţa, fericirea şi sufletul. 

                              Uneori trebuie pur şi simplu să pleci. Fără explicaţii. Fără păreri de rău. Fără scuze. Trebuie pur şi simplu să pleci acolo unde ai iertat prea mult, unde ai aşteptat prea mult, acolo unde ai suferit mai mult decât ai fost fericită. Sunt păreri de rău pe care le-ai spus de prea multe ori atunci când i-ai explicat că regreţi ce se întâmplă între voi, că regreţi faptul că s-a schimbat atât. Sunt explicaţii pe care le ştie pentru că i-ai spus de atâtea ori câtă nevoie ai de el. Sunt scuze care nu îşi au locul pentru că nu eşti vinovată de nimic, nu tu eşti cea care trebuie să îşi ceară scuze. 

                              Sunt oameni care te îndepărtează de bunăvoie, apoi se întreabă de ce ai ales să mergi pe alte drumuri. Sunt oameni care nu înţeleg că nu mai ai ce să cauţi alături de ei pentru că un drum comun deja nu mai duce nicăieri. Sunt oameni care nu cred că sunt  vinovaţi de ceva… Ştii… Sunt oameni de lângă trebuie doar să pleci dacă vrei să găseşti fericirea. Pentru că tot ce te doare pe tine, e de la ei. Tot ce te macină, e din vina lor. Tot ce te face să plângi, e provocat de atitudinea şi faptele lor. 

                              Câteodată e bine să te gândeşti la propria fericire, să laşi în urmă oamenii care nu te fac să fii mai bună, să laşi în spate trecutul care te doare şi să renunţi la lucrurile care te fac nefericită… Aşa… Pur şi simplu. Pentru tine!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Vecoro