Uneori ne căutăm şi nu ne găsim, iar alteori ne găsim şi nu avem nevoie unul de celălalt.

Uneori ne căutăm şi nu ne găsim, iar alteori ne găsim şi nu avem nevoie unul de celălalt.

Vezi tu, iubirea are un timp şi e mereu acum. Iubirea are persoană, eu, tu şi noi. Iubirea are un loc care întotdeauna e aici. Iar iubirea mai are şi o durată de viaţă, MEREU !

Uneori ne căutăm unul pe celălalt, dar din diferite motive nu ne găsim, deşi cred că suntem întotdeauna atât, dar atât de aproape. Ca să funcţionăm frumos, împreună, ca să devenim doi ca unul singur trebuie să ne unim prin iubire, dar prin iubire cum? Trebuie să ne iubim eu, tu, adică noi, aici, acum şi mereu. Şi trebuie să avem nevoie unul de celălalt pentru că… Alteori ne găsim şi nu avem nevoie unul de celălalt, iar atunci când nu avem nevoie unul de celălalt nu mai există acum, deşi există aici. Nu mai există noi, deşi există eu şi tu. Nu mai există mereu, există doar poate.

Să ai nevoie nu înseamnă că îţi trebuie neapărat, nu înseamnă că depinzi sau că eşti dependent. Nu înseamnă că nu poţi trăi fără sau că nu poţi fi fericit. Înseamnă doar că… Pur şi simplu ai nevoie. Să ai nevoie de un om e frumos. Să ai nevoie de un om care la rândul său are nevoie de tine e divin… E iubire. Să ai nevoie de un om care nevoie de tine pentru toată viaţa… Asta e o adevărată poveste care nu cunoaşte sfârşit pentru că poate dăinui prin noi mai mult decât am putea dăinui prin eu sau tu, înţelegi? Ca să ne iubim avem nevoie unul de celălalt…

Uneori ne căutăm şi nu ne găsim, iar alteori ne găsim şi nu avem nevoie unul de celălalt… Pentru că atunci când nu avem nevoie unul de celălalt nu mai există acum, deşi există aici. Nu mai există noi, deşi există eu şi tu. Nu mai există mereu, există doar… poate…

Foto: We Heart It

tumblr_m7ei2pMetM1qf70r5o1_500

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply