Uneori îl iubeşti prea mult ca să îl poţi pierde, iar alteori îl pierzi prea mult ca să îl mai poţi iubi.

                                    Diferenţa dintre dragostea eternă şi cele trecătoare este că, în primul caz, iubeşti atât de mult încât nu e nevoie de strădanii şi gesturi ,,trase de păr” pentru a întreţine flacăra iubirii vie, pentru a fi amândoi fericiţi. Atunci totul merge bine de la sine şi nu ţi se pare că faci ceva special sau că trebuie să faci ceva anume. Doar iubeşti şi e de ajuns şi pentru tine şi pentru celălalt. Dar în iubirile trecătoare, chiar dacă simţi, crezi sau eşti sigură că iubeşti, îl vezi pe celălalt cum îţi scapă printre degete şi se îndepărtează puţin câte puţin până când e prea departe ca să îl mai poţi recunoaşte pe el, cel de care te-ai îndrăgostit.

                                    Atunci când iubirea e sinceră şi dă pe afară de sentiment, ai un refugiu doar al tău şi al celuilalt. Nu mai cauţi singurătatea. Nu te mai cauţi pe tine şi nici pe el pentru că ai mereu alături ceea ce îţi doreşti, pe el, pe voi. Dar atunci când iubirea lasă loc de mai bine, singurătatea îţi devine refugiu în momentul în care vrei să evadezi din …Iubire. Te întrebi cine eşti tu, căci nu te mai recunoşti. Tristeţea şi singurătatea ne schimbă, fără să vrem. Te întrebi cine e cel care doarme noaptea lângă tine.

                                    Uneori îl iubeşti prea mult ca să îl poţi pierde. Ce e al tău e pus la păstrare şi îţi aparţine numai ţie. Nu trebuie să te temi că îl poţi pierde.

                                    Iar alteori îl pierzi prea mult ca să îl mai poţi iubi. Dacă nu e  sortit să fie al tău şi să fii a lui, îl vei pierde. El aparţine altcuiva, la fel şi tu. Îl pierzi, te pierde, vă pierdeţi unul pe celălalt.

                                    Uneori îl iubeşti prea mult ca să îl poţi pierde, iar alteori îl pierzi prea mult ca să îl mai poţi iubi.

Foto: We Heart It

large (24)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply