Uneori ești singur… Nu pentru că nu ai pe nimeni alături care să te sprijine și să îți țină de urât, ci pentru că nu ai lângă tine acea persoană care vrei să te iubească. Uneori toți oamenii din lume nu valorează cât unul singur. Cât acel om care chiar contează. 

                              Suntem încăpățânați. Și orbi. Și uneori suntem proști. Trebuie să recunoaștem asta, chiar dacă nu ne este foarte ușor. Dar sunt momente în care refuzăm să îi vedem pe aceia care ne iubesc și ne pot oferi fericire din cauza acelora care nu pot face asta, dar pe care noi îi iubim și pe care noi am vrea să îi facem fericiți. 

                              Și ne lăsăm răniți atât de ușor, suferim mai mult decât am merita pentru că iubim anumiți oameni mai mult decât merită. Și cu cât iubirea e mai mare, cu atât doare mai mult. Cu cât e nepăsarea mai mare, cu atât se adâncește prăpastia dintre doi oameni mai mult. Și ajungem să ne simțim singuri. Să fim singuri. E un adevăr. Cu toții suntem cât se poate de singuri la un moment dat. Și asta e ok. Poate că nu se simte așa, dar altfel nu am avea cum să învățăm să ne apreciem pe noi înșine mai mult și pe cei care ne sunt alături. 

                              Uneori ești singur… Nu pentru că nu ai pe nimeni alături care să te sprijine și să îți țină de urât, ci pentru că nu ai lângă tine acea persoană care vrei să te iubească. Uneori toți oamenii din lume nu valorează cât unul singur. Cât acel om care chiar contează. Și de cele mai multe ori acel om care contează nu dă doi bani pe sentimentele tale pentru că nu rezonează cu ele, nu le simte și el, pentru că te vede ca pe unul dintre aceia care nu contează. 

                              Învață să nu pui suflet pentru orice, pentru oricine. Învață să deschizi ochii și să vezi câți oameni minunați ai prin preajmă… Oameni pe care i-ai putea pierde din cauza acelora care nu îți dau importanță și pentru care ești doar o oarecare alta. 

                              Ai grijă la cine renunți! Ai grijă pe cine iubești! Ai grijă să merite sacrificiile! Și ai grijă de tine!

 

 

 

Foto: Brannon Naito

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts