Unele se topesc după o pereche de cercei şi un colier în jurul gâtului. Eu mă topesc după o pereche de ochi şi două braţe în jurul meu.

                                                 Unele se topesc după o pereche de cercei şi un colier în jurul gâtului. Eu mă topesc după o pereche de ochi şi două braţe în jurul meu.

                                                 Eu nu pot percepe fericirea fără iubire şi nu pot percepe viaţa alături de un om pe care nu îl pot iubi, dar la care pot iubi orice altceva. Eu trăiesc cu omul, nu cu ceea ce îmi poate el oferi. Eu mă afişez cu o persoană şi în aceeaşi măsură cu tot ce cuprinde caracterul său. Eu stau de vorbă cu acel om, dacă nu avem ce să discutăm, ce facem toată viaţa împreună? 

                                                 Unele se topesc după o pereche de cercei şi un colier în jurul gâtului. Nu le înţeleg, probabil au alte priorităţi în viaţă. Se mulţumesc cu iubirea bijuteriilor, le încălzeşte frumuseţea unui cadou, au vreo satisfacţie sufletească atunci când primesc lucruri materiale, uitând de cele spirituale? Nu voi putea niciodată să înţeleg.

                                                 Eu mă topesc după o pereche de ochi şi două braţe în jurul meu. Am respect de sine, probabil din această cauză nu pot să mă cobor la un nivel atât de scăzut încât să tânjesc după ceva ce nu mi poate aduce un minimum de fericire reală. Nu îmi doresc un bărbat care să mă întreţină. Au apus de mult timp acele vremuri în care bărbatul întreţinea familia, iar femeie era casnică şi se ocupa doar de casă şi copii. Îmi doresc un bărbat care să poată să întreţină flacăra iubirii noastre şi interesul reciproc. Nu numai că sună mai bine şi mai frumos, este!

                                                 Cred că dacă toate femeile ar avea respect de sine şi ar renunţa să se lase cumpărate, toţi bărbaţii ar fi nevoiţi să se schimbe puţin şi să ne vadă altfel. Atât timp cât noi le dăm voie să ne perceapă aşa cum doresc, ei nu-şi vor schimba atitudinea. Pentru cele care pot fi cumpărate, ei au generalizat şi încearcă să ne trateze pe toate ca pe simple obiecte. Din această cauză noi am început să generalizăm şi să îi vedem pe toţi dezinteresaţi şi superficiali. Nu toate femeile sunt materialiste, la fel cum nu toţi bărbaţii sunt superficiali. 

                                                 Eu sunt una dintre acele femei care se topesc după iubire şi omul drag, nu după ceea ce poate el să ofere.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply