Unele lucruri chiar fac diferența, ar trebui să știi deja asta. Încearcă să oferi atenție în loc de atenții, amintiri și timp prețios în loc de lucruri scumpe, prezența ta și certitudini în loc de promisiuni și vorbe.

                                Încă mai există acel gen de femei pe care cu toții spuneți că le vreți și pe care aproape niciunul nu le mai caută din cauză că poate par puțin depășite de vremurile de azi și nu se dau în vânt după trenduri și tendințe. Încă mai există femei independente cărora nu le pasă câți bani ai și ce le poți oferi. Iar astfel de femei vor face întotdeauna diferența între o iubire sinceră și o pierdere de timp, între un bărbat care se respectă pe el însuși și pe femeia de lângă el și unul care doar vrea ceva distracție. 

                                Unele lucruri chiar fac diferența, ar trebui să știi deja asta. Încearcă să oferi atenție în loc de atenții, amintiri și timp prețios în loc de lucruri scumpe, prezența ta și certitudini în loc de promisiuni și vorbe. E trist că unii încearcă să cumpere iubirea, dar la fel de trist e că unele sunt dispuse să dea impresia că ea poate fi vândută. 

                                Însă o femeie cu principii și cu capul pe umăr va căuta întotdeauna sentimente sincere pentru că de restul nu va avea nevoie. E capabilă să își ia singură, să îți facă, să își cumpere. Nu are de gând să depindă de nimeni. Nu vrea se simtă deținută de cineva, ea vrea să rămână liberă pentru că așa a fost de când se știe. 

                                O astfel de femeie te va iubi oricând și oriunde dacă o vei iubi înapoi și dacă îi vei demonstra că meriți. Nu îți va cere nimic din ceea ce poate fi cumpărat cu bani. Va avea pretenții mai mari. Îți va cere timp, atenție, zile și nopți, iubire și respect. Nimic din ce nu poți oferi. Nimic din ce poți cumpăra. Și să fii sigur că la rândul ei îți va oferi toate astea înapoi. 

 

 

 

 

Foto: The HK Photo Company

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts