Unele femei sunt misterioase. Altele sunt făcute din mister. Iar partea bună la ele este că vei găsi mereu ceva nou de iubit. 

                      Tu ești bărbat și vei avea întotdeauna atracția asta nebună pentru necunoscut pentru că așa te-ai născut, să vrei să cunoști, să descoperi, să știi tu mai mult decât au știut alții. Nu te va putea ține nimeni pe loc atunci când te vei plictisi, iar pentru tine sentimentele sunt doar o joacă de copii atunci când sufletul ți-e încărcat de dorința de aventură și de necunoscut.

                      Vei părăsi femei. Știi asta, și știm și noi, femeile că vom fi părăsite la un anumit moment. La fel cum știm că vom părăsi, dar din motive diferite. Bărbații pleacă, de obicei, pentru că au impresia că au găsit sau că pot găsi mai bine. Femeile pleacă pentru că nu au mai găsit nimic acolo unde se aflau… Deci, vei părăsi femei. 

                      Și o vei face pentru că nu te vor mai surprinde, pentru că avei avea impresia că asta a fost tot, că ai ajuns la fundul paharului și nu mai ai nimic de descoperit. Uneori te vei înșela, alteori vei avea dreptate. Și vei trăi cu un regret sau cu o liniște interioară care îți va dicta că ai făcut ce trebuia. 

                      Cu timpul îți vei da seama că unele femei sunt misterioase. Altele sunt făcute din mister. Iar partea bună la ele este că vei găsi mereu ceva nou de iubit. Nu te vei plictisi niciodată și, cel mai important, vei rămâne. Vei rămâne pentru că îți va plăcea ce descoperi, pentru că vei iubi, pentru că va fi mereu vorba despre mai mult decât ai fi crezut. 

                      Unele femei vor ști să te păstreze lângă ele. Dar la un moment dat vei ajunge să te întrebi dacă și tu ești de ajuns, dacă o faci la fel de fericită pe cât te face ea pe tine. Ei bine, abia atunci vei putea spune că iubești cu adevărat. Abia atunci vei fi legat pe viață de o femeie. Abia atunci vei înceta să cauți mai bine pentru că vei fi sigur că mai bine de atât nu se poate. 

Foto: Caroline Hernandez

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts