Un singur ceas de iubire merită o viaţă întreagă de aşteptări căci valorează mai mult decât întreaga eterninate !

                                   Dacă nici pentru iubire nu poţi aştepta oricât atunci pentru ce se merită să aştepţi? Eu aş aştepta iubirea numărând secole, nu numai ani şi aş aştepta-o oricât.

                                  Nu ştiu dacă există ceva pentru care s-ar merita să murim, dar eu una aş muri pentru iubire căci nici fără ea nu aş putea trăi, ci doar aş exista. Mi-aş târî fiinţa prin viaţă fără un sens pentru care să simt că merită cu adevărat să lupt.

                                 Dacă nu te-ai gândit niciodată la câte schimbări frumoase şi câte sensuri ţi-a oferit iubirea în viaţă nu mă vei putea înţelege. Dar eu cred că singurul lucru… sentiment… pentru care merită să aştepţi oricât va fi nevoie, să lupţi, să trăieşti şi să mori este iubirea şi nimic altceva. Aduce odată cu ea ceva ce ne dorim cu lăcomie, fericirea.

                               Fericirea e ruptă din iubire şi amândouă sunt desprinse din rai. Sunt calea omului spre absolut şi cel mai important sens al acestuia.

                              Şi dacă tot vorbeam de aşteptare, să ştii că un singur ceas de iubire merită o viaţă întreagă de aşteptări căci valorează mai mult decât întreaga eterninate !

                             Femeia iubită e ca prima gură de aer pe care ai respirat-o, te face să simţi că trăieşti.

                            Bărbatul iubit e cea mai mare revelaţie a vieţii, îţi oferă ceva pentru care merită să lupţi.

                            În iubire, fiecare oferă ceva aparent insignifiant, dar care pentru celălalt înseamnă enorm şi primeşte ceva ce îi este indispensabil. Aşa e în iubire. Puţin înseamnă enorm, iar destul nu e niciodată prea mult. Nu e ciudat? Iubirea nu are sens niciodată, dar ea oferă sensuri tuturor… 

                           Un singur ceas de iubire valorează cât întreaga eternitate… Îţi spun eu… Merită să aştepţi, să lupţi, să trăieşti şi să mori pentru iubire… Dar numai pentru iubire.

Foto: We Heart It

large (67)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. Iubitu' 18th martie 2016 at 17:25 -

   Aww! <3 Da, dar vezi ca murim iubire acusica! :*

   Reply

  Leave a Reply