Un mesaj pentru toţi cei care cred că suntem doar pretenţioase: ,,Merităm să fim iubite măcar la fel de mult cum i-am iubit noi pe cei care ne-au rănit!”

                                  Merităm să fim apreciate pentru fiecare gest mărunt, dar încărcat de sentimente pe care îl facem cu suflet. Merităm să ni se poarte de grijă la fel cum şi noi vă purtăm vouă. Merităm să fim aşteptate zece minute pentru că, de multe ori, noi vă aşteptăm multe zile ca să vă putem avea alături. Merităm să avem lângă noi oameni pe care să îi putem iubi sincer, necondiţionat şi fără să ne temem că vom fi părăsite, înşelate, rănite sau aduse în pragul disperării. 

                                  Merităm să fim sărutate pe frunte şi strânse în braţe la finalul unei zile grele la fel de mult cum merităm ca oamenii dragi să aibă încredere încât să îşi lase capul greu şi sufletul plin pe umerii noştri atunci când obosesc şi simt că au nevoie de un răgaz. 

                                  Ştii… Nu cred că suntem pretenţioase sau mofturoase sau oricum mai cred unii oameni că suntem. Suntem doar femei care ştiu ce merită şi care vor să primească ce merită. În fond, merităm să fim iubite măcar la fel de mult cum i-am iubit noi pe cei care ne-au rănit. Merităm să fim iubite fără doar şi fără poate, fără să lăsăm pe mâine ce putem construi azi pentru amândoi, fără să lăsăm întrebările să macine totul prea mult sau îndoielile să construiască ziduri prea înalte. 

                                  Şi chiar dacă am fi mofturoase sau pretenţioase… Şi chiar dacă am avea inimi de gheaţă… Toate astea ar fi pentru că am iubit oameni care ne-au rănit şi ne-au obligat să fim reci. Ar fi pentru că ne e teamă să nu fim rănite din nou. Ar fi pentru că vrem să ne convingem că aceia care vor reuşi să ne atingă iarăşi sufletele, vor fi oamenii potriviţi. 

                                  Aşa că am un mesaj pentru toţi cei care cred că suntem doar pretenţioase: ,,Merităm să fim iubite măcar la fel de mult cum i-am iubit noi pe cei care ne-au rănit!”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts