Un mesaj de la femei atât pentru domni cu maniere cât şi pentru porci fără minte.

                                      Să nu te temi să fii bărbat, dar să te temi să fii bărbat aşa cum sunt proştii. Să nu-ţi fie ruşine să fii un domn, dar să-ţi fie ruşine să fii porc. Să nu regreţi că ai maniere şi iubeşti, dar să-ţi pară rău dacă ai lăsat loc de mai bine, iar acel loc a îndepărtat-o de tine.

                                      Să iubeşti nu înseamnă că eşti mai puţin bărbat, deşi aşa vor crede aceia care nu sunt capabili să cucerească o femeie. E ca în proverbul cu vulpea, atunci când nu poate ajunge la struguri spune că sunt acrii. Aşa face şi el, bărbatul care nu respectă femeia şi nu se respectă nici măcar pe el, acela prea plin de mândrie, spune că e o abereţie să iubeşti şi că nu merită nicio femeie efortul. Spune că dragostea e pentru bărbaţi slabi şi că să iubeşti înseamnă să fii ţinut sub papuc. Asta e una dintre acele glume bune pe care n-ar mai trebui să le mai faci niciodată.

                                      Un prost nu va recunoaşte niciodată că ea n-a avut motive să-i acorde atenţie, un domn nu va fi nevoit să o facă pentru că femeia simte imediat cu cine are de-a face, dar el ar recunoaşte cu părere de rău. Să fii domn nu înseamnă să fii ţinut sub papuc, înseamnă să ai respect pentru femeia ta, înseamnă să o iubeşti, iar să fii porc şi nesimţit cu ea nu te face mai bărbat, deşi poate cu asta ţi-am distrus câteva convingeri. Atunci când nu respecţi şi nu iubeşti destul apar fisuri şi se creează goluri, atunci se îndepărtează femeia şi pleacă de nu mai ştii cum s-o întorci din drum. Să nu regreţi că ai făcut tot posibilul pentru ca vouă să vă meargă bine în doi, dar să îţi pară rău pentru faptul că puteai face mai mult şi ai preferat să-ţi ţii mâinile în buzunare de nepăsare.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply