Un mesaj al dracului de adevărat care, poate, te va învăţa să apreciezi mai mult ce ai atunci când ai.

                                ,,Vei vedea că unele femei sunt acel gen de femei pe care le întâlneşti o singură dată în viaţă. Dacă eşti destul de deştept încât să păstrezi o astfel de femeie lângă tine, atunci, dragul meu, jos pălăria. Ţi-ai oferit cea mai mare şansă la fericire. Dacă nu, îmi pare rău, dar poate ne vom întâlni într-o seară la un pahar de vin în cinstea acelora care au plecat pentru că am fost proşti şi ne-au promis că înapoi… Nu mai vin!

                                Există pe lumea asta femei care nu te lasă niciodată să le uiţi, chiar dacă recunoşti sau nu. Există femei care te pot face fericit aşa cum nu ai fi crezut vreodată că poţi fi. Aceste femei îţi apar în cale o singură dată, dar e de ajuns ca să îţi dai seamă că sunt unice şi că îţi vor rămâne în suflet pentru totdeauna. 

                                Nu am să înţeleg niciodată de ce unii bărbaţi sunt proşti. De ce dau voie unor femei minunate să se smulgă de la braţul lor, din sufletul lor, din inimile lor, doar pentru că nu sunt capabili să le iubească aşa cum merită, să le respecte aşa cum merită şi să le fie alături aşa cum ar fi omeneşte. Nu voi reuşi să înţeleg… 

                                Şi nu îmi dau seama cum de nu am realizat cât am fost de prost pierzând o astfel de femeie. E adevărat că nu realizăm ce ne oferă viaţa până când nu ne răpeşte acel ceva sau cineva minunat. E adevărat că o femeie care şi-a dat seama că merită mai mult nu se va întoarce niciodată lângă cel care i-a oferit mereu prea puţin. Şi e adevărat că, dacă te joci cu sufletul cuiva, sfârşeşti prin a-i răni acelui om sufletul şi prin a-l secătui pe al tău de celălalt. Dar cel mai adevărat e că ar trebui să iubim de fiecare dată când avem ocazia să o facem fără să ne pierdem vremea cu jumătăţi de măsură, fără să ne întrebăm dacă nu cumva e mai bine să oferim mai târziu, fără să ne gândim că celălalt e fericit şi cu mai puţin. 

                                E mai frumos să bei un vin bun alături de o femeie minunată decât să îl bei fără ea, dar pentru a uita că ai pierdut-o şi că ţi-a promis că nu are să îţi mai vină înapoi, deşi poate tu ai să o chemi.”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts