Un fluture alb

                              Un fluture alb mi-e fiecare gând pe care îl trimit către tine, dar fluturii sunt micuți și fragili. Aripile lor diafane nu sunt destul de puternice ca să te poată găsi pe tine. Se lasă topite de soare, frânte de vânt și strivite de timp. Un fluture alb mi-e fiecare gând pe care îl trimit către tine, dar tu ești prea departe, iar timpul îmi strivește fluturii.

                             Un flutere alb ți-am trimis în fiecare clipă de soare în semn de chemare, dar chemările mele aproape că nu mai au glas. Un fluture alb e mult prea plăpând, iar chemarea mea e aproape o șoaptă, cum de încă mai sper că într-un târziu, auzind-o, vei veni?

                              Un fluture alb ți-am trimis drept amintire. M-am gândit că poate și ție îți este dor. Nu am vrut să te las singur printre atâtea măști fără suflet. M-am gândit că poate și eu îți lipsesc la fel de mult cum îmi lipsești tu mie. Nu am vrut să te chinuie dorul așa că ți-am trimis un fluture alb care să îți amintească de mine. Dar și el e la fel de timid. Te va căuta fără sorți de izbândă, așa cum te-am căutat și eu, deci poate nu m-am gândit bine atunci când ți-am trimis un fluture alb.

                          Un fluture alb e sufletul meu. Ți l-am trimis acum multă vreme. Plecasei în căutarea lui. Te-a fascinat, ți-a plăcut…l-ai iubit… L-ai privit cu nesaț ceva timp, apoi l-ai închis într-un glob de cristal pe care l-ai ascuns în inimă. N-a dus dor de nimic. I-a plăcut în inima ta, dar i-ai dat drumul și ai plecat. Acum te caută și te va căuta până îi va strivi timpul aripioarele firave.

                             Un fluture alb ți-am trimis, unul și după el mulți alții. Poate te va găsi unul dintre ei și te va aduce la mine…

                             Un fluture alb…

Foto: We Heart It

FB_IMG_1431249176619

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply