Un el şi o ea… Aşa începe totul. Un tu şi o eu, aşa s-a terminat.

                                          Un el şi o ea… Aşa începe totul. Un tu şi o eu, aşa s-a terminat.

                                          Poate iubirea nu e făcută pentru toată lumea sau poate nu toată lumea e pregătită pentru iubire. Altfel nu îmi pot explica de ce se suferă atât de mult pentru iubire, nu înţeleg de ce sunt jeliţi atât de mult oameni vii cărora nici măcar nu le pasă de cei care varsă lacrimi pentru ei. 

                                          Un el şi o ea… Aşa începe totul. Iubirea e continuare, iar sfârşitul e… Sfârşitul nu e atunci când iubirea e reală. Poţi cunoaşte viaţa fără de moarte în amintirile oamenilor şi începutul fără de sfârşit numai cu ajutorul iubirii. Dar dacă nu e iubire… Şi de multe ori nu e… Nu de ambele părţi. Probabil te-ai întrebat şi tu de ce trebuie să ne îndrăgostim de oameni care nu ne pot iubi. Probabil te-a durut şi pe tine întrebare şi te-au tulburat consecinţele ei, dar aşa e viaţa. În viaţă trebuie să ne îndrăgostim de oameni care nu ne pot iubi. Şi doare. Pur şi simplu doare. E o chemare fără răspuns. O aşteptare goală şi nimic mai mult.

                                          Totul începe cu un el şi o ea. Fiecare ştie ce are în suflet, fiecare ştie ce are în plan. Se întâmplă să îţi dezbraci sufletul pentru el, dar el să-şi dorească să îţi dea doar hainele jos. Se întâmplă să oferi până nu mai ai de unde şi secată de puteri renunţi. Se întâmplă să pleci întrebându-te dacă ar mai trebui să rămâi lângă el acordându-i o ultimă şansă cu speranţa deşartă că se va schimba şi că te va iubi. Se întâmplă să îţi treacă iubirea pentru el şi să îl uiţi, să nu îi mai dai voie să te doară căci nu-l mai păstrezi în inimă. Se întâmplă… Toate astea se întâmplă între un el şi o ea.

                                          Apoi se termină totul cu un tu şi o eu. Aşa se termină în iubire. Când nu se sfârşeşte e divin… Dar până atunci mai am de aşteptat un el.

Foto: We Heart It

large (1)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply