Un bărbat e fericit atunci când femeia nu e geloasă, nu pune întrebări şi nu are îndoieli. El nu ştie că ei nu îi mai pasă. Nu ştie că a pierdut-o.O femeie suferă când un bărbat nu face toate astea. Ea ştie că el nu o iubeşte.

                               Un bărbat e fericit atunci când femeia nu e geloasă, nu pune întrebări şi nu are îndoieli. El nu ştie că ei nu îi mai pasă. Nu ştie că a pierdut-o. O femeie suferă când un bărbat nu face toate astea. Ea ştie că el nu o iubeşte.

                              Un bărbat e fericit atunci când este lăsat în pace, dar nu realizează că o femeie, oricât de oarbă ar fi încrederea pe care ea i-o oferă, o femeie are nevoie de confirmări, iar dacă nu le mai cere înseamnă că deja s-a resemnat şi a încetat să mai spere. Acea femeie îşi face bagajul sentimental şi se pregăteşte să plece. De aceea, dragule, pleacă femeie atunci când tu crezi că îţi este lumea mai dragă. Tu nu îţi dai seama că gelozia şi întrebările ei au luat naştere din iubire. Nu îţi dai seama că o femeie face toate astea din teamă să nu te piardă. Tu nu îţi dai seama că atunci când încetează să mai fie geloasă şi să mai ceară explicaţii ai pierdut-o.

                             O femeie suferă când un bărbat nu face toate astea. O femeie e geloasă când el nu e gelos. O femeie se întreabă atunci când nu o întreabă el. O femeie începe să se îndoiască atunci când el nu are îndoieli. Îi încolţeşte în suflet teama că l-a pierdut, iar mai apoi teama devine o certitudine. Ea ştie că el nu o iubeşte.

                            Femeile ştiu, simt. Bărbaţii cred, ignoră.

                           Într-o relaţie anumite gelozii sunt dulci şi îl fac pe celălalt să îşi amintească faptul că e iubit, deşi nu uitase. Unele îndoieli nu sunt născute din neîncredere, ci din faptul că îţi pasă. Unele întrebări sunt puse pentru că ştii că vei primi un răspuns care să îţi facă bine, nu rău…

                          Un bărbat e fericit atunci când femeia nu e geloasă, nu pune întrebări şi nu are îndoieli. El nu ştie că ei nu îi mai pasă. Nu ştie că a pierdut-o. O femeie suferă când un bărbat nu face toate astea. Ea ştie că el nu o iubeşte.

Foto: We Heart It

large (8)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • De ce prin toate postarile de genul asta,barbatii sunt aratati ca fiind niste inapti sau niste bestii,brute,etc….De ce nu se posteaza si despre cum ne simtim noi in anumite situatii…Continutul si rezultatul postarilor este acelasi,probabil autoarea este o actuala lesbiana,probabil dezamagita in ce priveste dragostea si care isi exprima frustrarile…Sunt sigur ca se pot spune si lucruri bune despre noi…Pace!

 • Autoarea e femeie, tocmai de aceea postările ei sunt scrise din această perspectivă. Nu ar avea cum să scrie in numele bărbaților. 🙂

 • Chestia este ca daca ai citii cartile respectivei ‘lezbience” ai putea deduce singur ca ea prin aceste „postări” da exemple din viata ei. Si tin sa precizez ca nu vorbește despre TOTI bărbații la fel 😁.. Doar despre unii…. Iti recomand cu drag sa le citesti… Sunt multe lucruri pe care e bine sa le stiti 😁…

 • Daca TOTI barbati ati citi ce scrie femeia asta … poate si zic poate ne ati putea intelege atunci când spune-ți ca suntem imposibile !
  Poate nu sunteți toți la fel dar mare majoritate da … 😉

 • COMMENTS (4)

  1. Delia 20th ianuarie 2019 at 23:24 -

   Daca TOTI barbati ati citi ce scrie femeia asta … poate si zic poate ne ati putea intelege atunci când spune-ți ca suntem imposibile !
   Poate nu sunteți toți la fel dar mare majoritate da … 😉

   Reply
  2. R. 08th iunie 2016 at 13:13 -

   Autoarea e femeie, tocmai de aceea postările ei sunt scrise din această perspectivă. Nu ar avea cum să scrie in numele bărbaților. 🙂

   Reply
  3. Andrei Weird 08th aprilie 2016 at 11:48 -

   De ce prin toate postarile de genul asta,barbatii sunt aratati ca fiind niste inapti sau niste bestii,brute,etc….De ce nu se posteaza si despre cum ne simtim noi in anumite situatii…Continutul si rezultatul postarilor este acelasi,probabil autoarea este o actuala lesbiana,probabil dezamagita in ce priveste dragostea si care isi exprima frustrarile…Sunt sigur ca se pot spune si lucruri bune despre noi…Pace!

   Reply
   • Daniela 22nd noiembrie 2018 at 15:55

    Chestia este ca daca ai citii cartile respectivei ‘lezbience” ai putea deduce singur ca ea prin aceste „postări” da exemple din viata ei. Si tin sa precizez ca nu vorbește despre TOTI bărbații la fel 😁.. Doar despre unii…. Iti recomand cu drag sa le citesti… Sunt multe lucruri pe care e bine sa le stiti 😁…

    Reply

  Leave a Reply