Un bărbat care ştie ce vrea prietena, iubita, soţia sa fără să fie nevoie ca ea să-i mai spună, e un bărbat care iubeşte cu adevărat.

                                                    Un bărbat care ştie ce vrea prietena, iubita, soţia sa fără să fie nevoie ca ea să-i mai spună, e un bărbat care iubeşte cu adevărat. Ştie pentru că iubeşte şi e atent. Şi bărbaţii pot fi atenţi atunci când iubesc. Şi bărbaţii pot înţelege atunci când vor. Şi bărbaţii pot… dacă vor! Dacă nu vor, îmi pare rău, dar femeile nu au prea mult timp de pierdut cu impostori.

                                                    Câte putem face dacă vrem, dacă ne dorim cu adevărat, dar numai dacă vrem… Iubeşte, dragule! Iubeşte-o şi ai să vezi cât poţi fi tu de fericit pentru fericirea ei ştiind că toată ţi se datorează ţie. E greu până se cuibăreşte definitiv la tine în suflet şi începi să o vezi altfel, începi să fii tu un alt om pentru ea, un om pe care ştii că îl poate iubi mereu. Iubind, ajungi să te uiţi în oglindă şi să nu te recunoşti. Te întrebi când ai devenit romantic, când a început să îţi pese, de când îi cauţi zâmbetul la fiecare femeie şi nu îl găseşti la niciuna la fel de acald şi de… al tău! Dar lasă orgoliul la o parte, deşi e la fel de fragil ca inima ei. Lasă-l pentru că va deveni o piedică în faţa iubirii şi nu cred că îşi are rostul. Nimic nu îşi are rostul şi nu merită să intervină în iubirea sinceră a doi oameni.

                                                    Un bărbat care înţelege este un bărbat atent, unul care o plasează pe ea pe primul plan şi nu lasă nimic să o ducă într-unul secund este un bărbat pentru care merită să lupţi. Un bărbat care înţelege este un bărbat pe care şi-l doreşte orice femeie şi pe care îl caută cu nerăbdare oricare ea. Dar ştii… Nu cauta un bărbat care să iubească, tu caută unul care să te iubească pe tine. Nu căuta un bărbat care să înţeleagă, tu caută unul care să te înţeleagă pe tine. Nu căuta un bărbat pentru care să te invidieze toate, fi o femeie pentru care să fie el invidiat. 

Şi bărbaţii pot fi atenţi atunci când iubesc. Şi bărbaţii pot înţelege atunci când vor. Şi bărbaţii pot…

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Oare gasim un corespondent similar pentru barbati: „o femeie care stie ce vrea sotul/iubitul, iubeste cu adevarat”? Noroc ca barbatii nu-si bat capul cu astfel de prostii prefabricate. S-ar alege praful de specia noastra.

 • COMMENT (1)

  1. Shofronika 17th decembrie 2015 at 14:40 -

   Oare gasim un corespondent similar pentru barbati: „o femeie care stie ce vrea sotul/iubitul, iubeste cu adevarat”? Noroc ca barbatii nu-si bat capul cu astfel de prostii prefabricate. S-ar alege praful de specia noastra.

   Reply

  Leave a Reply