Ultima dată când am fost trădată a fost penultima dată când mi-am pierdut încrederea în oameni.

                                            Ultima dată când am fost trădată a fost penultima dată când mi-am pierdut încrederea în oameni.

                                            Am căutat mereu o iubire sinceră şi am căutat-o la fiecare bărbat pe care l-am iubit. Am fost şi sunt o femeie naivă. Şi am să fiu cu siguranţă mereu. Am căutat mereu să fiu cea mai bună eu pentru cel iubit şi am fost până când cea mai bună eu pentru el era de fapt cea mai rea eu pentru mine.

                                            Şi mă întristez pe mine şi mă retrag în carapacea mea de doruri care ard mocnit şi realizez că vreau mai mult de la viaţă. Renunţ la ceea ce nu mă caracterizează, renunţ si nu mai iubesc, deşi încă iubesc. Mă trezesc cu privirea aţintită într-un punct nedefinit şi mă simt copleşită de mine însămi. Cred că momentele pe care le petrecem în propria noastră companie sunt cele mai grele pentru că nu avem timp să ni le permitem decât atunci când suntem singuri şi trişti. Când suntem fericiţi nu ne mai arde de contemplare, vrem doar să ne trăim fericirile. Mă trezesc că vreau să mă reîntregesc şi caut în stânga şi în dreapta oameni care să mă ajute, dar sunt cu toţii incapabili. Sunt cu toţii dezinteresaţi şi egoişti. Poate caută acelaşi lucru ca şi mine şi ştiu că nu îl putem găsi împreună… Poate.

                                            Şi cu toate acestea, eu încă mai cred în oameni, deşi nu mi-au oferit motive să continui să o fac. Vreau doar să mă reîntregesc. Nu vreau să fiu găsită. Nu îmi doresc să fiu salvată. Poate caut să puţin să rămân în amintiri frumoase şi mi se pare ceva normal, ceva uman să nu doresc să fiu uitată.

                                            Eu încă mai cred în oameni. Din păcate nu în cei care mai cred în mine. Şi mă doare că ar trebui de fapt să jucăm unii rolurile altora…

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply