Uite ce e, m-a pierdut deja un prost, n-aş vrea să mă mai piardă încă unul!

                                   A fost unul pe care l-am iubit şi eu, probabil tot de proastă, aşa cum iubeşte o femeie, cu buzele, cu ochii, cu mâinile, cu tot sufletul, cu tot ce înseamnă ea. A fost unul pentru care aş fi fost în stare să renunţ la mine, aveam stele în priviri pentru că nu puteam să-i ofer stelele de pe cer, îl sufocam cu iubire pentru că nu puteam să-i fiu aer, iar el nu voia să mă respire. A fost unul pe care l-am lăsat să însemne tot, absolut tot şi care nu m-a mai lăsat cu nimic din clipa în care mi-a demonstrat că nu era cine credeam eu că e. A fost unul, un prost, pe care l-am lăsat să face ce a vrut din mine, iar el a ales să facă exact ceea ce nu trebuia, să mă rănească. 

                                   Şi am crezut că eu am fost proasta şi poate eu am fost. Şi am avut impresia că s-a terminat totul şi că nu mai pot fi fericită, dar am avut dreptate şi m-am înşelat. Am descoperit adevărata fericire abia atunci când am reuşit să renunţ la tot ce mă făcea nefericită. E absurd de normal, dar crede-mă, e la fel de absurd de greu să renunţi la tot ce te face nefericită din moment ce tu ai impresia că e tot ce îţi poate aduce zâmbetul pe buze.

                                   Doar ca să ştii, mi-e teamă şi totuşi nu vreau. Sunt inabordabilă, dar vreau să fiu drăguţă. Încerc să fiu sinceră, dar nu pot să nu te mint. Mi-e greu să spun că nu eşti genul meu, dar mi-e uşor să accept că nu te vreau lângă mine. Dar… Uite ce e, m-a pierdut deja un prost, n-aş vrea să mă mai piardă încă unul! M-a făcut unul să plâng ca o proastă, îmi place să cred că m-am mai deşteptat de atunci. Scuză-mă, dar nu. Nu! Nu mai vreau pe oricine!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. obositul 02nd martie 2016 at 23:08 -

   Eu nu sunt prost! As vrea sa intelegi.

   Reply

  Leave a Reply