Uitasem cât de frumos e să petrec timp gândindu-mă şi la mine din cauză că mă gândeam prea mult la el, deşi pe el nu l-a durut nici în cot de mine. Apoi mi-am amintit că exist şi că iubirea noastră e distructivă, dar doar pentru mine. Şi ca să vezi ce dulce e ironia uneori…

                                               Uitasem cât de frumos e să petrec timp gândindu-mă şi la mine din cauză că mă gândeam prea mult la el, deşi pe el nu l-a durut nici în cot de mine. Apoi mi-am amintit că exist şi că iubirea noastră e distructivă, dar doar pentru mine. Şi ca să vezi ce dulce e ironia uneori, a început să se gândească la mine, cea pe care nu o mai avea, căci n-a fost în stare să se gândească la mine, cea care încă era lângă el şi îl iubea ca… Nici nu am termen de comparaţie…

                                               Probabil cea mai fumoasă clipă după o despărţire e cea în care te regăseşti şi îţi aminteşti cine eşti de fapt. Parcă scapi de o încărcătură emoţională mult prea grea pentru un suflet care stă grămădit într-o inimă frântă.

                                               Uitasem cât e  de frumos e să petrec timp cu mine însămi. Mă scutesc de certuri, de griji, îndoieli şi întrebări inutile. Mă scutesc de suferinţă şi regrete.

                                               Şi când credeam că l-am uitat, şi-a amintit de mine, de cât de frumos ne iubeam, cât de mult însemnam şi însemn pentru el. Parcă aveam un nod în gât. De reproşurile pe care i le aduceam nu şi-a amintit nimic, de parcă n-ar fi existat. De certuri nici atât. Greşise el cu ceva? Nici vorbă. De greşit, greşisem poate şi eu. Aş fi ipocrită să spun că am fost partenera ideală şi nu am făcut niciodată nimic care să-l supere, dar n-am greşit nici pe departe cât a greşit el.

                                               Nu îmi pasă dacă spunea adevărul sau nu. Dacă tot ce spunea era real, atunci, sincer, mă bucur că a ajuns să fie pus în aceeaşi situaţie. Cred că pe lângă faptul că mi-a frânt inima, mi-a rănit şi orgoliul, iar revenirea lui spectaculoasă către tot ce simţise cândva pentru mine a hrănit acest orgoliu de femeie rănită. Dar dacă m-a minţit, nu mi-a demonstrat decât că un mincinos rămâne un mincinos până la capăt şi e în stare să inventeze orice pentru a obţine ce îşi doreşte.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (2)

  1. BBA College in IP University 23rd aprilie 2020 at 10:53 -

   Nice blog, very informative, looking forward to read more

   Reply
  2. Călător prin viață 11th februarie 2016 at 22:00 -

   Pentru unii singurătatea e bună, îi duce la regăsire, pentru alții însă e ucigătoare!

   Reply

  Leave a Reply