Tu să fii femeia dată dracului care a reuşit să-l îmblânzească pe dracu’! Tu, dragă domnule, să-ţi cauţi o astfel de femeie pentru că în interiorul sufletului său are aripi de înger!

                                    Găseşte-ţi una care să te atragă, dar care să nu-ţi ofere atenţie, o femeie care nu are timp de pierdut cu atitudinea ta de bărbat care poate avea tot ce vrea. Fă-l pe dracu’ în patru doar ca să îi demonstrezi că o poţi face să se îndrăgostească de tine şi ai să vezi la final că ea l-a făcut pe dracu în şaişpe ca să nu mai găseşti tu motive să o părăseşti vreodată.

                                    O să vrei multă vreme femei pe care le poţi obţine uşor din cauză că, în general, jocurile care se întind prea mult devin plictisitoare şi ce bărbat vrea să se plictisească? Niciunul! Dar mulţi dintre ei sunt atât de laşi încât joacă pe mize mici, câteva zile, câteva luni, unii chiar pun la bătaie câţiva ani. Apoi se întâmplă ca bărbatul să găsească o femeie pe care nu o impresionează prea multe, una din acele scorpii care nu-s rele decât pentru că nu pot fi prostite pe faţă de abureli ieftine. Una din acele femei care s-a săturat să alerge după iubire şi şi-a dat seama că ar fi cazul să alerge şi iubirea după ea. 

                                    Bărbatul are un orgoliu mare şi din orgoliu vrea să cucerească toate femeile pe care i se pune pata, iar când se găseşte una mai a dracu’, una mai deşteaptă, mai puternică decât el în aşteptări, atunci e în stare să-l facă şi pe dracu’ în patru numai pentru a-şi demonstra lui însuşi că poate. Doar atât, pentru a-şi demonstra că poate. Fă-l tu, femeie, în şaişpe pentru a-l cuceri, pentru a-i demonstra că nu contează câtor femei le-a pus capac atât timp cât tu i-ai pus capac lui şi nu l-ai mai lăsat să umble după aventuri. Arată-i că poate câştiga mult şi că acum ar fi momentul să mizeze tot, adică să mizeze o viaţă întreagă după ce oricum a pierdut destul timp degeaba.

                                    Tu să fii femeia dată dracului care a reuşit să-l îmblânzească pe dracu’! Tu, dragă domnule, să-ţi cauţi o astfel de femeie pentru că în interiorul sufletului său are aripi de înger!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply