,,Tu nu vezi că e o ciudată? De ce o iubeşti?”

                                       ,,Tu nu vezi că e o ciudată? De ce o iubeşti?”

                                       ,,O iubesc pentru că e unică, nu e ciudată. E diferită. E fericită. E iubită. Iubeşte. E ea însăşi şi pentru mine e mai mult decât de ajuns. Dacă priveşti din exterior e uşor să spui că e o ciudată care face totul pentru a atrage atenţia, dar spre deosebire de cele ,,normale” ea nu se supune trend-urilor, nu face ceva pentru că aşa spun ceilalţi că trebuie să facă, ea face ce simte, cum simte, când simte. Voi o vedeţi ca fiind o făptură slabă, incapabilă să facă faţă vieţii de una singură doar pentru că plânge des, aşa-i? Ei bine ea plânge pentru că e un suflet sensibil şi profund care percepe viaţa la superlativ, în timp ce voi sunteţi superficiali. Uneori se enervează aparent din nimic, dar asta numai pentru că are nevoie de afecţiune, cere iubire, deşi e respingătoare. Vrea să îi ţină departe pe cei care nu vor cu adevărat să îi fie alături. E ea însăşi, încearcă să fie imună la ceea ce credeţi despre ea şi nu vă dă importanţă, deşi o afectează ce spuneţi. Însă nu vrea să se schimbe. Sufletele sincere rămân sincere pentru totdeauna, deşi sunt condamnate adesea pe nedrept de teatralism.

                                       Până la urmă nu înţeleg de ce vă pasă de ce o iubesc. Voi o urâţi pentru că e diferită. Eu o iubesc pentru că nu e la fel ca ceilalţi, nu face parte din turmă. Aveţi impresia că aţi alungat-o din grup şi că vrea să se întoarcă. Vă înşelaţi. A plecat singură şi de fapt voi sunteţi cei care vor să o aducă înapoi.

                                       Nu sunteţi capabili decât să îi vedeţi acţiunile, eu le înţeleg şi intriga şi scopul. Încă îşi caută calea în viaţă, încă se descoperă şi redescoperă pe ea însăşi, dar nu aveţi cum să ştiţi atât timp cât vă opriţi la eticheta de ,,ciudat” aplicată unui om frumos care se bucură de viaţă şi iubire.”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply