Tu eşti o copilă cu ceva mai mulţi ani pe umeri. Sunt prezenţi pe chip şi îi simţi în gândire, dar eşti o copilă atunci când iubeşti.

                                   Tu eşti o copilă cu ceva mai mulţi ani pe umeri. Sunt prezenţi pe chip şi îi simţi în gândire, dar eşti o copilă atunci când iubeşti. Pentru tine totul e o joacă. Eşti răsfăţată şi adori să te alinţi şi să fii alintată. Îţi place să faci mofturi banale pentru că ştii că el face tot posibilul ca totul să fie aşa cum vrei tu, iar uneori le faci doar de dragul de a-l vedea pe el cum se dă de ceasul morţii pentru micile tale plăceri. 

                                   Uneori îl superi doar ca să-l poţi împăca dăruindu-i sărutări dulci pe buzele bosumflate, iar alteori faci tu pe suparata chiar neavând vreun motiv de supărare. Te superi… degeaba… fără motiv, deşi pretinzi că ai o infinitate de motive pentru a fi supărată. Şi te superi mai tare dacă el face pe indiferentul evitându-te. Tu stai în vârful patului cu genunchi la piept, iar el stă pe margine cu privirea fixată într-un punct. Îi arunci priviri chemătoare în timp ce el te priveşte subtil cu coada ochiului. În cele din urmă cedează, ştie că tu eşti prea orgolioasă ca să îi dai lui câştig de cauză, vine către tine şi tu zâmbeşti. Ai câştigat. Iarăşi…

                                   Mai sunt momente în care el nu îţi poate fi aproape deşi ţi-ai dori din suflet să îl strângi în braţe. Şi cum nu poţi, cuprinzi perna lui cu ambele mâini, o strângi tare, foarte tare la piept, apoi îţi ascunzi faţa în ea. Inspiri adânc aerul pe care l-ai mai lăsat între pene după îmbrăţişare şi îţi umpli plămânii cu parfumul lui… parfum fin, franţuzesc, parfumul acela pe care l-ai recunoaşte oricând şi oriunde pentru că l-ai respirat de atâtea ori. Pentru câteva clipe te simţi de parcă pe el l-ai cuprinde în braţe, dar te trezeşte realitatea şi te învăluie din nou dorul.

                                  Eşti o copilă când iubeşti. Iubeşti copilăreşte, dar el te acceptă aşa cum eşti, îţi acceptă toanele, uneori le încurajează, te răsfaţă, îţi face jocurile. Eşti cea mai minunată femeie în ochii lui deşi uneori te comporţi exact ca o copilă… o copilă plină de farmec… 

Foto: We Heart It

large (57)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply